Lepo je što si pokušao nešto drugačije, kako ti kažeš, samo si zaboravio na činjenicu da dosta timova svoju igru bazira na spoljnim napadima, ponajbolji primer ti je dao Ala, iz B3.
Što se SB tiče, imaš primer iz prošlogodišnjeg finala, gde su Fincu redom igrač imali SB 15+, pa čak i oni koji kreću sa klupe.
(78440926)Ovo ti je odličan primer za tu zonu.Svi njegovi igrači su imali enorman SB, a ja sam ga dobio sa 6 igrača, na gostujućem terenu, Grganović je tada izlazio iz povrede i bio u formi 6.
Što se spoljne taktike tiče, svakako da daje rezutat, samo je treba pametno izabrati.
Nemoj da te buni utakmica, engine je tako projektovan, naročito kad tim, koji gubi, napada spolja.
Recimo, pogledaj moju i Dumbinu utakmica od pre par sezona, mislim da je kup bio u pitanju.Vodio sam 25+ na kraju 3/4, na početku 4/4 su mi ušle rezerve, Dumba smanjuje na 15ak razlike, ulaze starteri i on nastavlja da smanjuje razliku, čini mi se do -5 i njegov posed, na kraju sam dobio oko 10...
Poučen iskustvom, a bilo ga je dosta, na LCD, iako ne ulaze rezerve, igrači spuste gas na +20...
Iskren da budem, a da ne deluje prepotentno, nisam brinuo nijednom za rezultat čim sam video koju taktiku si stavio.