Já jsem se k BB vrátil a začal jsem od nuly, takže +/- vím.
1) sehnat trenéra (ten 4 level je finančně nenáročný a docela s nízkým platem) + 2-3 hráče do klubu (tady, ale záleží jaký úmysl má manažér s těmi hráči...
a) pokud je má do týmu, tak může za drobné koupit 20-ti leté hráče s potenciálem 10 a může je trénovat následujících X sezón, ale jelikož budou o 2 ročníky pozadu, tak je moc nezpeněží;
b) pokud by je chtěl za pár sezón prodat a věnovat se třeba českým nadějím, tak se dají i za solidní peníz sehnat hráči s potenciálem 10 a věk 19 let, kde při kvalitním tréninku jde za pár sezón ho prodat na trojnásobek úplně v pohodě a pokud by trénoval dvouposté tréninky, tak pak může dokoupit 20-ti leté hráče třeba za 20K s potenciálem 10 a na konci sezóny ho prodat (já koupil 20-ti letého hráče potenciál 10 za 7,5K a za dva měsíce jsem ho prodal za 101K))
2) budovat postupně stadión a trošku ''sladit'' vstupenky
3) ze začátku vypnout skauting, protože těch i těch 5K je ze začátku docela dost
4) do začátku ''platového limitu'' nekupovat žádné hráče s vyšším platem, aby šetřil i na tom; dá se na tom solidně ušetřit a klidně může postoupit do finále skupiny ve 3. lize