Herkese iyi akşamlar
Bugün oynadığım Arel maçının kısa hikayesi:
Maç onu düşüncem Arel karşısında mutlak favori benim olduğumu biliyordum, Rahat bir galibiyet alacağımdan en ufak şüphem yoktu.
Rakibe baktığımda en iyi yerinin pota altı olduğunu gördüm. Bunun yanında SG Ümit Okanay etkili olabileceği için ona göre plan yaptım.
1- Genelde rakibin en etkili yerinden oynamaya çalışırım, onların faul problemine girebilecegi veya oyun içinde yeterli etkili olamayacağını düşündüm, hücumda latif ile başa çıkabilecek ligde bir oyuncu görmediğimden genelde başarılı oluyorum,
2- SG ümit e en etkili savunmacım ile savundurdum, son 3 maçta 27-28 sayı ortalama ile oynayan oyuncu 14 sayıda kaldı,
3- rakibin pek güçlü olmaması nedeniyle savunmada latif KF pozisyonda ki rakibi savundu, komple bir oyuncu olan Penca UF ile eşleşti bugün, 2 oyuncumda 12 ser ribaund ile tamamladı,
4- hücumda ise pota altı seçtik yine latif ve forma Joly yine etkili oldular. Toplam 18 'de hücum ribaundu alındı,
Rakibin zaten Penca- osmanlı torunu Latif ve at avrat yunan guard Nikos tutma imkanı yoktu , birde formu ile Joly girince devreye maçın başından sonuna kadar önde gittik.
1-2 hafta içersinde takıma katılması muhtemel 2 kaliteli oyuncu ile play offlara heyecan katmayı planlıyorum, şu anda ki oyuncu piyasası çok yüksek, bakalım ne olur,
Kadrom da bekledigim etkiyi gösteremeyen Tasso Mascarenhas ile bu akşam yollarımızı ayırıyoruz.
Bugün ligde bana göre normal sonuçlar olmuş, sürpriz yok.
Herkese basarilar