Evo i ja da banem kao drugoligas ovde ali navratim cesto da vidim sta se zbiva na forumu :D Ali one tvoje analize su bile veliki razlog vise da cesce ulazim ovde.Bile su sjajne i steta je sto si zbog drugih prestao sa tim,I iskreno se nadam da ces se kandidovati za selektora,ne toliko zbog rezultata jer je meni svejedno kakvi ce biti nego sto cemo opet imati mogucnost da citamo super najave i izvjestaje sa tekmi sto vec par sezona nemamo.I takodje se nadam da si dobio posao :)
Hvala stefane !! Nisam stvarno ni mogao pretpostaviti da toliko mnogo ljudi prati te postove, jbt pa javilo mi se 8 menadžera iz druge lige koji su čitali i pratili. Stvarno sam sretan zbog toga :D. Vjeruj mi da je jedini razlog pisanja toga bio taj da se stvori bolja atmosfera u i oko zajednice a evo putem ovolike podrške je vidljivo da sam uspio u tome. Pogotovo što je u ovoj sezoni u prvu ušlo mnogo više menadžera koji su aktivniji na forumu pa to daje sasvim novu dimenziju svemu tome.
Na ovaj dio oko reprezentacije neću odgovarati, već jednom ranije jesam, nije lijepo jer mi trenutno imamo selektora koji gazi sve redom i na dobrom je putu da bude u vrhu tabele utješnog turnira. Tako da, želim svu sreću BiH reprezentaciji, nije vrijeme sad da se priča o tome :).
Samo ću ti reći da je zbog vas 3-4 koji ste me doveli u vezu s tim već bilo kalkulacija ko šta kako i koga gura. Operativna grupa na terenu morala zasjedati. Zato nemoj brate belaja praviti 🤣🤣🤣.