era normal ca jibou sa se intareasca pe exterior pentru ca acolo avea lipsuri. oricum sezonul acesta eu nu am facut nici o miscare pentru ca antrenamentul nu e gata, dar va veni vremea cand voi fi gata si cu antrenamentul.
tu poate ai dubii pentru SF-ul de 5 milioane, dar vazand ce ratinguri pot scoate cu el in forma, si vazand ce skilluri are sunt de parere ca a meritat toti bani. sunt de parere ca si tu daca ai fi avut titulari decenti si ai fi avut bani de o extrema extraordinara cred ca ai fi dat banii. Si sa ai un jucator care poate juca lejer pe 3 pozitii eu zic ca merita. plus ca nu ai luat in calcul ca eu mai si antrenez. din punctul tau de vedere care te-ai obisnuit cu jucatori batrani, poate ca nu se merita, dar eu nu imi fac o echipa doar pentru 1 maxim 2 sezoane, eu o vreau pentru cel putin 5 sezoane, ca sa fiu sigur de un campionat in cele 5 sezoane.
eu dupa achizitia pe care sper ca o voi face azi, consider ca am terminat cu achizitiile si am nevoie doar de rabdare inca un sezon sa finalizez antrenamentul.
Tu deja il vezi pe Jibou in finala, dar jucand probabil atat de mule meciuri in deplasare nu sunt atat de convins ca va reusi sa ajunga in finala in acest sezon. Sincer sa fiu oricare loc de la noi in acest moment poate ajunge in finala.
Brigada e posibil sa prinda locul 1 daca nu face nici o greseala, si 2 meciuri acasa il avantajeaza suficient.
Eu chiar daca am un accidentat azi sper sa ma acopar.
Jibou ai vorbit tu destul despre el
Nankatsu e finalistul sezonului trecut. Chiar daca nu a mers cum ar fi fost de asteptat de la el, explicatia e cea pe care a dat-o si reghin. acum ca a terminat cu nationala, cred ca diferentele din tur sunt vizibile. si iti dau doar un exemplu. in tur cu echipa completa a fost batut de Danube. in retur fara PG a castigat. si cu asta cred ca mi-am spus punctul de vedere.
da probabil ca ai dreptate ca in conferinta albastra ar putea fi mai usor, dar doar daca nu se mai intaresc. si nu vad cum ar putea sa stea fara sa se intareasca.
deocamdata conferintele sunt echilibrate, chiar nu ai de unde sa stii daca conferinta albastra va fi mai slaba. daca e sa te iei dupa ciclicitate, in mod normal a venit timpul suprematiei conferintei rosie, dar ramane de vazut