Pakkamaki mu tada nije trenirao SB, barem po skilovima koje sam dobio tada, on je već imao SB 16.
Lepo si rekao, izmena mu imala SB 14, Vee nek ima i 15 a njegova izmena Zejun 17, gde ćeš više od toga?
Ne zaboravi kakve sam centre tada imao, neverovatno šta sam postigao sa tim timom...da je sadašnji tim odigrao tu utakmicu, bilo bi lagano 20 razlike.
(72668914)Sam si rekao da si imao bolji SB od Finca, a ja igrao sa još gorim timom, najgorim u poslednjih 10ak sezona.Ne vidim kako je ta zona uspela da zaustavi Centra koga sam prodao za 200k?
Moje mišljenje je da će unutrašnje taktike još dugi niz sezona biti dominantne.Istina, sve više ljudi koristi određene alternative, međutim nijedna se, barem do sada, nije pokazala kao konstantna.
Lepo si rekao, napraviti tim po tvom ukusu, treba debelo preko 1mil plata, dok je za perfektan IS tim potrebno daleko manje.
Postavlja se logično rešenje svih onih koji gledaju na finansije, štediš, osvajaš trofeje i rezultat ne trpi.
Tako sam barem ja radio, svih ovih sezona.
Da ne zaboravim, ti sa spoljašnjim napadom drastično smanjuješ mogućnost za ofanzivnim skokom, što je dijametralno suprotno kod unutrašnjih taktika.
Moj tim zasigurno nema toliko bolji skok od tvog, koliko sam bio bolji u istom segmentu igre u četvrtak.