Idézlek szó szerint a mentor fórum 63-as hsz-éből:
. Van aki azt javasolja kezdjenek el az új srácok stadiont építeni, ezzel biztosítva a jövőt.
Én ezt nem tartom jó dolognak. Eddig se ajánlottam senkinek, és ezután sem.
Kérlek szépen, nem tudom mit lehet ezen félreértelmezni. Azt mondod kerek-perec, hogy ne építsen stadiont az újonc.
Hanem vegyen majd minden pénzén neveltet+edzőt...
Pont emiatt szóltam hozzá a témához, mert egyszer már megkaptuk (u21 stáb) a kritikát, hogy háttér nélkül lettek elkezdve emberek és egy idő után 20-21-22 évesen komoly gondot jelentett a tulajnak eltartani őket.
Csak egy kérdésem van: miért nem lehet tanulni a korábbi hibákból, miért minden alkalommal belelépni ugyanabba a folyóba?Tanuljunk már mások hibáiból, vegyük észre, hogy ami nem működik, azt kár erőltetni.
Muszáj az elejétől fogva stadiont is építeni az olcsón vett edzettek mellett.
Másfelől meg egy szezon alatt a 4-ben simán elérhető az éves 5-600k haszon, amit ha megdupláz az illető pl 2 évig spórol, máris 1 millió fölötti kp-ja lehet. 1 millióból meg simán építhető akár 4000-4500 hely is!
Az elején kell kicsit türelmesnek lenni és nem elpocsékolni a pénzt minden szirszar nagy keresetű öregre, hanem vagy összegereblyézni egy nagyobb összeget vagy apránként "beépíteni" a stadionba.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 10/28/2013 11:08:42 AM