לפי הכותרות כרגע, לצערי ההנהלה לא מאשימה את גודס, ומשאירה אותו כמאמן.. כרגע לפחות לפי הכותרות באתרי הספורט השונים נראה שניקולה הוא הקורבן הפעם.. זה קצת מפתיע לאור העובדה שעונה שעברה הוא היה "היס-מן" של ההנהלה בצורה מובהקת, הגן כל הזמן על המדיניות של פדרמן ושות' בתקשורת, וקיבל המון המון מחמאות. כנראה שגודס פשוט עוד יותר כנוע להנהלה מאשר ניקולה. (וזה הישג כביר)
סופו וטיוס הם שני סנטרים נהדרים, אני לוקח את כל אחד משניהם לפני יוטר. סופו בלי בשר? סופו מסתדר גם כשמביאים עליו עזרה, הוא יודע להוציא כדורים לשלשות, הוא עושה את זה הרבה. אבל בשביל זה צריך להכניס לו את הכדורים נכון, ואת זה מכבי פשוט לא עשתה העונה.. אז מה הבעיה? סופו העונה לא מקבל כדורים איפה שהוא צריך לקבל אותם, וכשסופו לא מקבל כדורים, הוא מאבד את העשתונות ועושה המון המון שטויות. בכלל, סופו הוא אחד השחקנים הכי חלשים מנטלית שראיתי אי פעם. זה מאוד מאוד בולט. כשסופו טוב התקפית, הוא טוב (יחסית) הגנתית. כשלסופו נמאס, הוא פשוט עושה שטויות, זה בדר"כ מתבטא בפאול מהיר ברגע שנמאס לו. הוא ממש ילד. ולמרות זאת, אם היו משתמשים בו בחוכמה השנה, הוא לא היה נראה כמו שהוא נראה היום..
רנדל אל מול כדיר? סליחה, אבל זו פשוט לא השוואה רצינית, כדיר שחקן חלש, ואם לא היה ישראלי, אני לא רואה אותו בארץ. למען הגילוי הנאות, לא האמנתי שרנדל יוכל לתרום את מה שהוא תרם בליגה גם ביורוליג, אבל העונה הוא לגמרי הוכיח שהוא מסוגל לעשות את זה גם ברמות הכי גבוהות באירופה. שחקן הגנה נפלא, אחד הטובים באירופה. אחרי העונה הנוכחית, להשוות בין רנדל לכדיר זה לא רציני. ושוב, לפני העונה הנוכחית, חשבתי שרנדל הוא שחקן ברמת הליגה וזהו. לא האמנתי שהוא יוכל לשחק גם ביורוליג ככה. אני אגב לא חושב שכדיר עדיף על רנדל גם התקפית. לטעמי רנדל שחקן טוב ממנו בהרבה (אבל באמת הרבה) בהגנה, וטוב ממנו בהתקפה.
לינדהרט/היינס הם לא השחקנים שאתה צריך להשוות לוייאט, אלא פארגו אל מול וויאט, יוגב אל מול אפיק ניסים ושמחון אל מול לינהרט. אני לוקח את כל השלושה (פארגו, יוגב ולינהרט, אל מול מה שיש לאילת להציע). מרקיז לא צריך לראות פרקט. מסכים, טעות להעלות אותו לדקה. עדיף להעלות את לאומי ואלטיט.
אז כן, מכבי קבוצה חזקה בהרבה מאילת. גם בסגל המצומצם שהיה לגודס לשחק איתו.