Ako ti je cilj nekoga prozvati, napraviti budalom ili jednostavno dokazati svoju tvrdnju kako bi nešto postigao onda moraš sve ispitati i napisati tačno na dovoljno zanimljiv i podrugljiv način kako bi ovaj drugi ispao glup i lažov. Ali nikako ne možeš lagati ( pisati neistine ) kako bi nešto dokazao. To je nešto najgore.
S tim u vezi:
Rekao sam da ću pisati dok god ima interesovanja kad sam tek počeo pisati, nakon prvog posta čini mi se. Kad sam najavio ovo što ću pisati tada sam i rekao potrudit ću se da pišem dok god ima interesovanja za to. To si trebao naglasiti jer ovako kako pišeš ispada baš da sam prestao jer sam izgubio koju tekmu.
Dalje, jednom obećao, pa drugi put ? Hajde mi nađi ta tolika obećanja ?! Napisao sam samo jednom subivladi kao odgovor i to napisao ovako:
Vjerovatno ću sutra nastaviti pisati ali ako stignem i uhvatim vremena pa da sastavim. Sve je na forumu i vidi se :). Prema tome gubio nakon svakog obećanja ispade eto ja u zadnjih 7-8 dana dva puta obećao ( jer sam prije toga dobio tekmu 😂 ).
Eto vidiš, samo laži i petljanje, samo kako bi se neko ocrnio i prikazao drugačije :).
I da, upravo tako. Samo nekoliko ljudi je dovoljno da se čovjeku zgadi sve.