Ja już uznaję sezon za bardzo udany,
beniaminek z 4 ligi trochę wam zamieszał w czołówce;-)
3 miejsce w sezonie zasadniczym przed Wrock Boys i Vistulą uważam za duży sukces, podobnie jak i awans do finału konferencji,
tym bardziej że w pensjach nie mogę się równać z żadnym z półfinalistów;-))
brzmi jakbys juz zakonczyl sezon,a przeciez w sobote masz konfrontacje z Krukami.
Dobrze sie spisales jak na beniamina,ale z drugiej strony ci co awansuja z IVtych lig i ci co juz graja w III ligach wiele sie nie roznia.
Gra raczkuje.Roznice beda widoczne za kilka sezonow.
heheh chyba sam nie wierzysz w słowa które napisałeś,
o ile dobrze pamiętam to wszyscy ciągle twierdzili że nikt nie ma żadnych szans z Krukami,
a jeśli chodzi ci o różnicę pomiędzy ligą 3 a 4 to zapewniam cię, że jest znaczna,
a jeśli chodzi o różnice to macie przewagę bo ja zaczynałem w trakcie 5 sezonie,
a wy w 3 i 4
jeśli chodzi o pensje to po 4 waszych grajków zarabia więcej niż cały mój zespół, a u Kruków to nawet 3 zarabia tyle co moja cała ekipa;-((
Postraszyc go mozesz chociaz:)
Roznice miedzy ligami 3 a 4 sa spore ,tyle ze ja mialem na mysli druzyny awansujace z 4tych lig a druzynami grajacymi w 3 lidze.Tu roznica jest ledwo widoczna.Zreszta mozna podac twoj przyklad jako najlepszy na potwierdzenie tej tezy bo jako beniamin zajoles 3 miejsce w sezonie zasadniczym!
ja rozegralem bodajze kilka meczy w 4 tym sezonie wiec az tak duzo dluzej od ciebie nie gram.Z drugiej strony zdaje sobie sprawe ze kazdy tydzien w grze to przewaga na poczatku.