... e zaboravi jos nesto kazat ... posto je jucer pustena jos jedna noa pisma o hajduku, jel znate podatak, da je hajduk najopjevaniji klub u europi ... da je jedini klub u svotu kome je posvecena opereta i to Tijardoviceva Kraljica baluna ... najveci poraz Manchester Uniteda u Europi je poraz od 4:0, a nanio mu ga je Hajduk ... Hajduk je treci europski klub koji je isa na turneju po Juznoj Americi ... jedini koji je osvojio naslov prvaka bez poraza, a to je bilo 1950, legendarna utakmica kontra Zvezde, a dan prije je osnovana Torcida ... i jos puno puno toga na sta san jako ponosan ...
... ja se ispricavan zbog spama, ali takav je danas dan ... sta cu, ne mogu kontra sebe ...
soryyy, nemrem a da ne komentiram, svaka čast hajduku i torcidi i svaguši i kerumu i andabaki dokle god su oni na vlasti mi se nemoramo brinuti za prvenstvo, uvijek bumo prvi ma koliko vi to htjeli nemrete nam niš dok njih ne sterate iz milog vam hajduka
još jednom se isprićavam na komentaru , ali to je bilo jaće od mene morao sam to komentirati-..............
he,he,he.........
dinamo forewer
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!