CRVENA KONFERENCIJA
Borik-Lux Lakers- borik s jakom obranom ne bi trebao imati problema protiv bota. Ali Restiel,all-star III.2 lige može iznenaditi borik.Vjerojatno će borik igrati laganicu.Ali unatoč tome borik je u ogromnoj prednosti jer u ekipi lux lakersa nema niti jedan igrač preko 10k plaće.
Bobcat-Južina-Nakon poraza od Salasmana Bobcat je došao na 4.mjesto,ali nastup u playoffu nije mu upitan.Južina ima bolji roster od Bocata,ali kao što sam već spomenuo Bobcat unatoč tome igra sjajno.Južina se neće predati i mislim da neće igrati laganicu,ali isto tako mislim da Bobcat neće podcijeniti Južini ni da on neće igrati laganicu,pa ćemo imati dvoboj normal na normal.. Mala prednost…Bobcatu.
Masters-Salasman-Mastersov najbolji igrač Novožilovas igra na krilu.Ali masters ima užasno dobre centre(Abad 40k plaća),Rocton(30kplaća) i Jerkušić(20k plaća).2 Salasmenova igrača imaju preko 20k plaće,a to su:Elliot(23kplaće) i Shaokang(22kplaće).Ovo če biti izjednačena utakmica,ali ipak mala prednost mastersu zbog skupih centara i Novožilavasa.
BC Zagreb-Sibenicum-Zagreb ima veliku prednost jer sibenicum nema igrača preko 10k plaće. Zagreb ima par igrača na TL-u. Prednost Zagrebu jer je sibenicum bot.