Nem arra válaszolok amire tudok, hanem arra amire még nem válaszoltam. Az előzőekben leírtam az elgondolásomat, és azt is, hogy miért változtattam meg az edzést. A hablatyot" arra értettem amit már leírtam, és nem akartam személyeskedni. Egyébként idézőjelben volt. Arra hogy ő most visszaírja,, a legnagyobb vita fő elemeit, az Ő megállapításait, újra és újra, azzal hogy milyen önző és rosszindulatú vagyok nem vezet semmire sem. Szerintem ez hablaty.
Én leltem személyeskedést az előző üzenetében is, ha ti nem is. TI állítjátok a saját igazatokat, én pedig az enyémet. Azzal hogy szitkozódunk úgy sem változtat semmit sem. Teljesen felesleges.
A válogatott érdekeiről én másképp vélekedem, erről is írtam már az előzőekben. Nem azért mert rosszat akarok, hanem mert úgy hiszem hogy így jó.
Mindenkinek meglehet a saját álláspontja. Igen, beleöltem a nagy lét, és úgy kívánom fejleszteni, ahogy én a legjobbnak látom, nem biztos hogy az a válogatott érdeke amit ti leirtok, mert tulajdonképpen erről szól az egész vita. Én úgy érzem hogy igy teszek legjobbat a válogatottnak, és ha mindnyájan az elgondolásom ellen fordultok akkor is úgy cselekszek, ahogy helyesnek hiszem. Ha meggyőztök akkor tényleg máshogy csinálnám, de ez eddig nem történt meg, és meggyőzni valakit a saját igazadról csak szép szóval és értelemmel megy, nem a mutogatással.
Egyébként mit gondolnátok egy olyan DH-ról akinek a TD, DT és KV Isteni(20) szintent van? Lepattanó kb gyenge szinten, BV, 2pontos középszerű szinten?
Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 6/14/2011 6:18:50 AM