Англія - Україна 117-116 (-1) (75085) .... мені дуже обідно за такий програш
Тяжко зараз щось писати, але спробую
Аналіз нашої атаки:У англійців склад має дуже сильних гравців під внутрішню тактику. Доказ тому наша гра 2 сезони тому.
Також з нашого боку є певні проблеми з великими. Кукленко форма 7, Бодякін 5, Пєтухов 5.
Тому я вибрав Прінстон з повільним зовнішнім акцентом, щоб зробити кидки здалеку більш точнішими.
Під цю тактику були викликано пару нових АЗ: Конопкін-Рипан. Рипан взагалі став МВП матчу з нашого боку: 6-8 FG, 2-3 3FG а також з 10 очок штрафних, 6 це 3хочкові штрафні.
Тому на питання: Рипан, серйозно? - ТАК, Я СЕРЙОЗНО!!!
Як і вважав раніше, що під зовнішні тактики повинні бути малі з КзД та Пасом, а не з Кидком зблизька. Можна порівняти гру в нападі цієї пари Конопкін-Рипан з парою наших РЗ.
Пара РЗ Яцик - Ініхов: 24 очки та 6 асістів на двох.
Пара АЗ: 34 очки та 7 асістів.
Відповідно до цього, в подальшому будуть зміни стосовно наших основних РЗ під зовнішні тактики.
Аналіз нашого захисту:Я очікував від Англії або внутрішню тактику, або швидкий розіграш або внутрішню ізоляцію. Тому можна сказати що 4+1 внутрішня це не вгаданий захист. Хоча по кидках здалику, вони забили лише 12 з 26. Це не є дуже добрий результат.
Крім цього варто згадати ключові моменти в матчі.
В середині 2ї чверті нам зламали одного з лідерів на той момент - ЛФ. Хоч і Кучеревський має гарні навики, але досвіду Дроздова нам не хватало.... ця травма я вважаю стала ключовою в нашій поразці.
Також за 2 хв до кінця нам ламають Конопкіна. І замість того щоб в кінці за 10 секунд до кінця матчу кидав Конопкін, кидав інший гравець.
Інші матчі групи: Турки обіграли Вірменів, Поляки - Люксембург, а Угорці - Андору.
Далі матч з Польщою.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 6/24/2024 12:37:32 PM