... ooooooooole ... a sta rec ...a sta mislit .... sjajno i sjano ... Vucko brutalno pregazen sa 46 !!! razlike ... sjajno izdanje cile momcadi, ali unatoc sjajna 32 kosa Ramela i 31 Cornwella, ja bi istaknuo mog ovogodisnjeg dobitka sa drafta Perice Gracića, koji je ima sut 7/14 17 koseva, pa 10 skokova i 7 asistencija ...
... Neboder ... Puninski ti nije bio u pertorci, nesto si sjeba ... puka si trecu za redom ... ajme ajme ... sad kontra onik jacih od sebe igraj easy i skupljaj entuzijazam za one sebi ravne ... nemoj se predavat ... i koji kurac drzis pojacanje od 1 milion na klupi ... ajde izvuc ces se ti ... ti si Zadranin, tebi je basket u krvi ... samo nemoj panicno rasprodavat momcad ... dobra je to ekipa i ima potencijala ...
... Hakleri se promecu u najvece iznenađenje ... iako partije pred kraj prosle sezone su dale naslutit ogroman potencijal ove ekipe, a i ja san se jebeno oznojio kontra njih ... jedva cekam nas susret da vidimo kakav on to arsenal ima ... bravo majstore ...
... Aguero dobija redom i dize se ... prika sljedece kolo eto mene u goste ... prpremi brdo piva jer mene prate ultra zedni Sinjski Maligani i ima ih jaaaako puno ... ja san se malo izrauba ovu, ali neka bolji pobjedi ...
... Bezdan se ne sali ... misli covik ozbiljno ... kupio je i novog 1 mil i 400 tis dolara igraca, doduse 26 god , pa ce bit jebeno sa njin ...
... Angels ... jebeno dobar, gotovo frutrirajuce izgleda lakoca pobjeđivanja ... definitivno najjaci tamo ... bivsi drugoligas, ali je ispa sa odlicnim skorom dobivenih i izgubljenih, gotovo nevjerovatan peh ... u bilo kojoj drugoj bi osta i kandidira za play of .... tako da u njegovu motiviranost ne sumnjam ... svaka ti dala care ...
... Langova se ufura u pobjede i ko kad prvi put okusis pi..., ne da se skinit .... konacno poslozena momcad i pravo je zadovoljstvo gledat i njegovih 5 minuta , jer je jedan od najaktivnijih i mora je trud doc na naplatu ... pazite ima covik najjaceg playa lige ... inace san fan od Marinka Fiale ... evala mestre ...
vijesti iz 2. lige
... Pogrebnik - niko i Juraj ..... 106-120 ... poraz, ali dobar otpor, ipak je mega momcad Nike i Juraja jedan od pretendenata za naslov ... volio bi samo da si igra na easy ... jer nekad valja znat i izgubit, da bi kasnije dobio di triba ... inace sir Pogrebnik - naklon do poda ...
... Rocking Thunder - Mala Truba ---- 88 -94 ... da poraz najveceg dr Jay-a ... a sta rec ---- ima ga je i rastura 3/4 i puka u zadnjoj ... opet realno puno jaci protivnik, ali malo je falilo .... doktore ti si nas svjetionik, ja ti saljen 500 Maligana u sljedecoj ...