Jak dobrze poczytasz (a nie wybiórczo) to zarówno na forum ligowym jak i Polska pisałem najpierw o tym iz waham się czy startować... kilka osób przekonało mnie do tego bym wystartował i dał wyborcom osądzić czy powinienem zostać na druga kadencję czy też nie...
Czytamy ze zrozumieniem. Ja nie pisałem, nigdzie że mam pretensje do tego że wystartowałeś, czy do tego że się zastanawiałeś nad startem. Ja mam pretensje do tego:
From: Mr.President
To: aimar
(96174.745) in reply to (96174.742)
Date: 12/14/2009 7:53:02 PM
Wystartuję. Z jakim skutkiem to zobaczymy...data posta 19 53 14 grudnia, wybory OFICJALNIE zaczęły się 15 grudnia po godzinie 1 w nocy.
Miejsce zamieszczenia posta forum Polska wątek "Reprezentacja NT sezon 9 i 10".
Ja nigdy nie mówiłem, że nie będę startował, bo po prostu wiem czego chcę :) A to ze z decyzję podjąłem przed wyborami to chyba nic złego, bo moim zdaniem to dobrze jeśli wiemy czego się po kimś spodziewać a nie działać z zaskoczenia ;)
Pytanie, Twoja kampania będzie się kręcić wokół mojej deklaracji z przed 2 sezonów? Napisz mowę wyborczą, opisz swoje osiągnięcia, wciśnij guzik że startujesz bo trochę mi głupio polemizować z kandydatem, nie kandydatem.
Jeśli zajmę zaszczytne drugie miejsce to też płakał nie będę ani zmieniał nicku...bo jeśli przegram to znaczy że zwycięzca jest po prostu lepszy :)
Kula w płot mój drogi.
Nicka po raz pierwszy zmieniłem prowadząc w sezonie 7 kadrę u21. To dawno temu było możesz nie wiedzieć :)
Idąc twoim tokiem rozumowania sezon temu przegrałem wybory do u21 mimo że nie startowałem bo też nicka zmieniłem :D
Widzę że wybierasz agresywną kampanie wypominania niż rozmawiania o własnych osiągnięciach. Ciekawe dlaczego?