Mõte on muidugi hea, kuna plaanis ka endal jaanuaris toetaja teha lõpuks, siis ma oleks kindel tuleja III liigade balti liigasse. Kõik korraga käima lükata ja ma arvan, et tuleks päris huvitav asi kokku.
Minu arust peaks nüüd keegi hea inglise keele oskusega selle asja enda peale võtma ja läbirääkimisi pidama.
Võiks luua vähemalt 6 sellist privaatliigat, et kõigil (Kõrgliigal, II, III) liigal on kõigil 2 sarja BBBL ja Challenge, vastavalt mis liigadega tegu, võiks lisada lõppu sulgudesse siis kas I, II, III. (BBBL(I) ja Challenge(I) siis vastavalt Kõrgliigadele).
Mõlemale tabelipoolele siis reitingute järgi meeskonnad ja 2 viimast igast riigist vahetavad kohad Challengei 2 parimaga ja ka Challengei 2 viimast vahetavad huvi korral kohti teiste meeskondadega kellel huvi on(vastu siis võtta edaspidi kõrgema reitingu alusel).
BBBL-s siis võiks ka final 4 või lihtsalt finaal olla mõlema poole 2 tugevaima vahel. Challengeis siis samuti vastavalt kõrgliigale 4 v 2, et ei tekiks ajanihkeid ja asjaga saaks sujuvalt edasi minna.
Need siis minu mõtted, kiitke või laitke. Esmalt peaks muidugi esindaja valima enda seast.
O50 koondise peatreener