Jest Chola, dobro si rekao Mami, nek se "zali" onima koji moraju igrati trgaonu da bi je dobili. :)
Salu na stranu, ja ne mogu cekati subotu a da ne dam svoje prognoze ovog poslednjeg kola, pa...
4 BH DIAMANTE - 5 BRCREW - 2, ne vjerujem da ce Chola dozvoliti iznenadjenje ovdje, ali ako Dijamanti odigraju trgaonu, sve je moguce. Sanse, po meni 30 % / 70 %
1 MISEVI - 2 ZELJANICA - 1 / 2, sudar dvije ekipe koje su najvise pokazale ove sezone, ofanzivno su otprilike tu negdje, dok su defanzivno,mislim, Misevi nesto kvalitetniji ( sto pokazuje i broj primljenih koseva ovih ekipa ).
Nadam se kvalitetnom mecu, bez povreda sto je najbitnije, i nek pobjedi bolji.
Prednost Zeljanici zbog domaceg terena, 40 % / 60 %
2 ALCOHOL - 6 DRLE - 1, Zahuktali Drle bi trebao biti zaustavljen u ovom mecu, ali nije bez sansi, mozda i moze do iznenadjenja.Sanse, 90 % 10 %
4 KKBLUE JET - 8 IGMAN - 1, ne vjerujem da domacin moze nesto uraditi ovdje, i pored srozanog entuzijazma gostiju. Sanse 95 % / 5 %
7 SPURSI - 6 KK SAMAC - 2, nece Rakic dozvoliti iznenadjenje ovdje, Spursi bez sansi.
7 MUM IJEVI - 5 SVABE - 2, lagano domacin, gosti bez sansi
1 KUPRES - 3 MAMA - 1, Gosti ce pokazati da je poraz u prvom dijelu sezone bio posljedica loseg dana, plod slucajnosti, i nista vise. Sanse, 95 % / 5 %
3 EUPHORIA - 8 PLAZA - 1 ko kuca, Domacin bez sansi...