danas bum još malo proanalizirao ekipe pa da bacimo komentare za prvo kolo ak ste za , za sad samo za našu konfu , jer vidim da se iz druge konfe za sada niko ne javlja evo parova pa da ih malo proanaliziramo, ko bu koga jel više imaju šanse domačini ili gosti:
27.3.2010 17:00:00--------KK Lokarda----KK Plutoni ,po meni je tu Lokarda favorit , i čini mi se da sve osim pobjede Lokarde je veliko iznenađenje, jedino ak Plutoni nebuju trgali odmah na početku sezone , ali ne vjerujem.........
27.3.2010 17:00:00--------Critters----------KK ENDURO , i tu po meni čista ko suza pobjeda gosta, i stvarno sve osim pobjede Crittersa bi bilo iznenađenje
27.3.2010 17:00:00--------kk ponko-------SANAC . a sada prelazimo na pobjede domačina , tu pak svaki drugi rezultat osim pobjede SANAC fakat bi bilo iznenađenje
27.3.2010 17:00:00--------dugave ---------Mala Truba , i sada utakmica koju mi je najteže prokomentirati , i priznati da ču je izgubiti , ali to je čista istina fakat nemam šanse, ali odigrat ću hrabro čisto da izgubim sa što manjom razlikom
evo to su moji komentari pa bi vas molio da i vi ak vam nije teško nekaj napišete o ovom prvom kolu u
sezoni 12 u ligi 2-2 u konfi močnih 8, a neka se i pridruže veliki 8 pa bumo i njihove tekme komentirali ak ste za
pozz
Last edited by marijoh (NTscout) at 3/25/2010 3:32:44 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!