BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Προβληματισμός

Προβληματισμός

Set priority
Show messages by
This Post:
00
212702.25 in reply to 212702.23
Date: 3/15/2012 11:40:25 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
μπααα δεν θα πάρω....εντωμεταξύ την πάτησα απο τον GM....:))))

πάλι αγ.κατάσταση αυριο....

From: PRELEVITS

This Post:
00
212702.26 in reply to 212702.24
Date: 3/15/2012 11:44:55 AM
Overall Posts Rated:
6565
ο κατζα μονο με την αυρα δεν ανεβηκε...
με γκριζους λυκους ανεβηκε κ με το ιδιο συστημα που τον ειχα παιξει στο δευτερο γιατι ειχα παει για μπανιο εκεινη την κυριακη..
ζορο ποσα τους δινεις για να σε ανεβαζουν στα ματια μας??

From: Tomygun

This Post:
00
212702.28 in reply to 212702.25
Date: 3/15/2012 12:17:38 PM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Διάβασα αυτά που έγραψες. Νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις που σου ζητάνε να βάλεις χαλαρή.
Αν σου ζητάει κάποιος που έτσι κι αλλιώς θα έβαζε χαλαρή επειδή το έχει χαμένο το παιχνίδι και φοβάται μην φάει 50 πόντους διαφορά τότε δεν επηρεάζει και τόσο πολύ το παιχνίδι κατά την άποψη μου.Γιατί απλά θα μπορούσε να βγει στο φόρουμ και να το ανακοινώσει.Ο αντίπαλος θα πρέπει να είναι βιτσιόζος για να βάλει νορμάλ διάθεση. Άλλωστε και στην πραγματικότητα θα μπορούσε να γίνει αυτό. Αν τώρα γνωρίζεστε και μιλάτε και βάλετε και οι δυο χαλαρή τότε επηρεάζει το παιχνίδι αλλά έτσι κι αλλιώς ένας από τους δύο θα χάσει. Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν υποπεριπτώσεις. Νομίζω ότι η πρόταση να υπάρχει νορμάλ και δυνατά ή να μην παίζει τόσο καθαρό ρόλο ο ενθουσιασμός είναι το καλύτερο.Στην πραγματικότητα μπορεί μια ομάδα να την πατήσει κιόλας αν παίζει συνέχεια χαλαρά.άσε που αν χάνεις με χαλαρή δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανεβαίνει ο ενθουσιασμός το ίδιο με όταν κερδίζεις.

This Post:
00
212702.29 in reply to 212702.28
Date: 3/15/2012 12:53:46 PM
Overall Posts Rated:
231231
Είναι για μένα λάθος διατύπωση.

Δεν νομίζω πως εννοούν ακριβώς ενθουσιασμό.

Πιστέυω πως είναι περισσότερο το πόσο κουρασμένοι ή ξεκούραστοι είναι οι παίκτες.

Με το χαλαρό δηλαδή τους λες παίδες παίξτε άνετα, αλλά μη βάλετε τα πόδια σας στη φωτιά και σχίσετε κανα καλσόν, οπότε είναι πιο ξεκούραστοι στο τέλος του αγώνα για το επόμενο κοκ.

Με το δυνατά τους λες αντίστοιχα, νικήσετε, χάσετε θα ματώσετε στο γήπεδο, θα σας βγει η γλώσσα, παίζετε το κεφάλι σας κοκ

This Post:
00
212702.31 in reply to 212702.29
Date: 3/15/2012 3:16:02 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Είναι για μένα λάθος διατύπωση.

Δεν νομίζω πως εννοούν ακριβώς ενθουσιασμό.

Πιστέυω πως είναι περισσότερο το πόσο κουρασμένοι ή ξεκούραστοι είναι οι παίκτες.

Με το χαλαρό δηλαδή τους λες παίδες παίξτε άνετα, αλλά μη βάλετε τα πόδια σας στη φωτιά και σχίσετε κανα καλσόν, οπότε είναι πιο ξεκούραστοι στο τέλος του αγώνα για το επόμενο κοκ.

Με το δυνατά τους λες αντίστοιχα, νικήσετε, χάσετε θα ματώσετε στο γήπεδο, θα σας βγει η γλώσσα, παίζετε το κεφάλι σας κοκ

Κάπως έτσι το φαντάζομαι και εγω...ειδικά για τα καλσον...:)

This Post:
00
212702.32 in reply to 212702.29
Date: 3/15/2012 3:42:07 PM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
E tote giati exoun tin agwnistiki katastasi???
As epireaze ekei.
Kai giati exoun kai tin antoxi?
As epireaze ola afta.
As poume an exanes na anebaine i antoxi sou alla oxi o en8ousiasmos sou.

From: alexfos
This Post:
00
212702.33 in reply to 212702.32
Date: 3/15/2012 8:41:16 PM
Overall Posts Rated:
1616
Όπως εχω ηδη αναφερει στα λεγομενα μου που παρα την αδεια μου δημοσιευθηκαν αλλα το προσπερνω αυτο δεν εχω χρονο αρα δεν μπορουσα να γραψω.

Ας ξεκινησω αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο. Μπορω να πω ρηχο οποιοδηποτε ανθρωπο με πει ανηθικο χωρις να με ξερει (αυτή ειναι και η σημασια του "ρηχος" αν δεν κανω λαθος). Εφοσον παιρνεις πισω το χαρακτηρισμο σου ως ανηθικο, δεν εχω κανενα λογο να συνεχισω να σε θεωρω ρηχο και το παιρνω πισω....

Πιστεψε με οπως σε καλυπτουν εσενα φιλτατε akage οι απαντησεις των συναδελφων στους ομιλους αλλο τοσο με καλυπτουν και μενα. Με μερικα από τα παιδια οπως εχω ήδη πει έχω παιξει αμοιβαιο χαλαρο. Και δεν ειναι θεμα ζητιανιας, δε ζηταω απο κανεναν να κατσει να χασει. Μπορει ο καθενας να μου πει οχι.. δικαιωμα του ειναι!

Να ξερεις οτι συμφωνω επισης με αυτο που αναφερθηκε σχετικα με την αλλαγη στον ενθουσιασμο (μη σου πω οτι πρεπει να φυγει εντελως απο το παιχνιδι μιας και ειναι μη ρεαλιστικο). Αμα αλλαξει αυτο το ιδιο θα συνεχισω να παιζω το παιχνιδι. Οτι εχω μια διαφορετικη αποψη απο σενα δε με κανει ουτε ψυχακια ουτε ανωμαλο ουτε ανηθικο ουτε τπτ. Εγω χαιρομαι το παιχνιδι και εφοσον δε βλεπω οτι κανω κατι παρανομο (οπως και πολλοι δε βλεπουν) δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εστερνιστω την αποψη σου ντε και καλα....

Σου εχω πει απο την αρχη οτι η κουβεντα δεν αξιζει πανω απο 10 λεξεις ειναι αστειο το ολο θεμα.. απλα παιξε και διασκεδασε που λενε και τα παιδια.

Αυτό το 20χρονο + τσουτσεκι που ανεφερες θα κανω οτι δεν το διαβασα μεσα στο bb ή θα προσποιηθω οτι καποιος χακαρε το λογαριασμο σου γιατι δεν ειναι δυνατον να ειμαι τσουτσεκι επειδη τολμησα και εχω αντιθετη αποψη απο τη δικη σου! (ποσο μαλλον αντιθετη αποψη σχετικά με το BB... τραγικα πραγματα)

Τέλος ξερουμε και οι 2 μας... μη σου πω και οι 16 του ομίλου + kajabar = 17 μας, ότι αν δεν με ειχες πει ανηθικο εξ αρχης και η δικη μου απαντηση θα ηταν πιο ηπια... άλλωστε στο εξηγησα αυτο και σε μεταξυ μας προσωπικο μηνυμα το οποιο παρελειψες να ανεβασεις σε κοινη θεα! Δεν ξερω πως αντιδρας εσυ αλλα εγω δε γουσταρω να με βριζουν αναιτια και εγω να του απανταω αυτου που με εβρισε χαλαρα και ωραια!

... ενα παιχνιδι παιζουμε....

Καλο βραδυ σε ολους!!

Last edited by alexfos at 3/15/2012 8:52:36 PM

From: alexfos

This Post:
00
212702.34 in reply to 212702.19
Date: 3/15/2012 9:09:39 PM
Overall Posts Rated:
1616
From: mikesot
Date: 3/15/2012 5:23:01 PM
Συμφωνώ Kajabbar πως το πλεονέκτημα υπάρχει ακριβώς επειδή υπάρχουν χρήστες που δεν ακολουθούν την χρήση της αμοιβαίας χαλαρής διάθεσης. Όμως, δεν συμφωνώ με το οτι τις ισορροπιές δεν τις διαταράσσουν εκείνοι που παίζουν χαλαρά μεταξύ τους, αλλά εκείνοι που δεν παίζουν. Με την ίδια λογική στον πραγματικό αθλητισμό, χαλάνε τις ισορροπίες οι αθλητές που δεν ντοπάρονται ( οσοι υπάρχουν), κ όχι αυτοι που ντοπάρονται. Δεν είναι έτσι... Δεν συμφωνώ με αυτήν την οπτική. Δέχομαι όμως που το ψάχνεις κ μ αρέσει που το βλέπεις απ' όλες τις μεριές.

Απλα επειδη προσεξα αυτο.... στον αθλητισμο δεν υπαρχει καν η εννοια σε παιζω χαλαρα σε παιζω νορμαλ σε παιζω δυνατα. Υπαρχει σε παιζω και αν δω στο μπασκετ πχ οτι σε κερδιζω ανετιλα απλα κατεβαζω ρυθμους... Η ντοπα ειναι κατι παρανομο απο την αρχη ως το τελος και δεν ειναι δυνατον να την εξισωνουμε με τον ενθουσιασμο στο BB.

From: akage14

This Post:
11
212702.35 in reply to 212702.34
Date: 3/16/2012 1:16:07 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Κοιτά ο τίτλος του θέματος ήταν προβληματισμός...είχα σκεφτεί να μείνω μόνο στην ψηφοφορία, και να ακουστούν κάποιες απόψεις....και αυτο γιατι επαναλαμβάνω στους 10 αγώνες που έχω δώσει στην ΙΙ.1 στους 9 δεν μου προτάθηκε κάτι ανάλογο...
Άρα 11 manager (με εμένα μέσα δεν το χρησιμοποιούμε) -βλακεία άραγε??

Η αλήθεια είναι ότι πολυ ασχολήθηκα, αυτές τις 2 μερες( είχα αρκετά ελεύθερο χρόνο, που σπάνια συμβαίνει, είχε και παλιό καιρό....επηρεάζεται πάντα η διάθεση ....)

Σκέφτομαι να αλλάξω προσέγγιση, στο θέμα του ενθουσιασμού , απλα ίσως πιο φανερά και όχι σε pm, θα δω....

Advertisement