BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224298.25 in reply to 224298.21
Date: 8/21/2012 5:40:04 PM
Overall Posts Rated:
6262
egy dologban nagyon nem értek egyet és az a farmolás. ha jol tudom a farmcsapatok azért lettek kitalálva,hogy a nagy fizetésü centereket ne keljen állandoan átadon látni gyenge formával.
én megprobálom mindig ugy játszani ezt a játékot,hogy hasonlitson az igazi kosárlabdához. tehát egy jo játékos ne legyen farmnál és játszon erös bajnokságban erös ellenfelekkel. ha lehet egy farm ne egy friss draftost vegyen meg elvéve a lehetöséget más játékosoktol.
itt van ez a játékos akire egy farm tartja a licitet nem is kevéssel(26651283).
szerintem lenne meneger aki nagyon szivesen nevelgetné pl hukli aki nemrég jelentkezett be a forumba.
ezt sürgösen tisztázni kellene. van nagy fizus center átadon miért nem öt veszi meg pl?

Értem a gondolatmenetedet. Én pont a forditottját csinálnám. Eltartható multis játékkost kinevelni farmon( nem csak ott) és utána kerüljön magyar tulajokhoz. Ezek a játékosok 18 évesen is elég drágán mennek el, vagy haza, vagy külfölldre, igazából csak magadnak éri meg nevelni őket, ha bevállalsz 8-10 szezonnyi edzést. Valóságban sem azért úgy van hogy egy nagyon jó játékos(magas fizetéses) egy farmban van, hanem mondjuk a Miamiban. Ird le nekem PM-ben a játékost.

This Post:
00
224298.26 in reply to 224298.7
Date: 8/21/2012 5:43:08 PM
Overall Posts Rated:
173173
2.Ha nem titok, pontosan mely játékosokról van szó? Illetve mit takar esetükben a multiskill? Továbbá arra lennék kíváncsi ezen játékosok milyen jellegű multizást kaptak (általános,védekező/támadó specializáció, esetlegesen valami nagy titkos módszer?).
2 éve három játékost hoztál fel példaként:player= http://www.buzzerbeater.com/player/16952817/overview.aspx,player=http://www.buzzerbeater.com/player/13577487/overview.aspx , player=http://www.buzzerbeater.com/player/15010158/overview.aspx .
Plotárról és Pintácsiról nincs infóm azon kívül, hogy jelenleg nem válogatottak, de Keindl jelenleg válogatott, ráadásul átadón van és nem nagyon látom rajta a multisodás jeleit. 3as passzolás az nagyon kevés, mondhatni nulla.
9es technika sem nevezhető magasnak válogatott szinten.

Na ismételten elérkeztünk az egyik kedvenc pontomhoz. Megnézném, hogy mit kezdtél volna Keindl vagy Pintácsi tulajával, akivel egyik héten megbeszélsz valamit, aztán pedig a másik héten már mást csinál. Csak szólok, hogy egy szezonban egyszer tudod magad végignézni a játékosokat, a többi időben a tulajok válaszaira tudsz majd csak hagyatkozni, ami vagy igaz lesz, vagy nem. Nem véletlenül hiszek a magyar, aktív tulajokban, és semmiféle egyébben. Ezek a játékosok esélyesek voltak az üzenet beírásakor, végül nem edzették őket megfelelően. Mielőtt még megjegyeznéd, volt edzésterve mindegyiknek. Plotárt jó, hogy kihagytad, mert ő pont bekerült a válogatottba.

Védekező vagy támadó specializáció jellegű kifejezésekre nem vagyok vevő, kár vele vagdalkozni. A kinti fórumon olyan játékosok tervét adtam meg, hogy kintre és bentre egyaránt jól védekező bedobóink legyenek, valamint olyan kiinti játékosaink, akiknek jó a 2 pontosa. Szeretnélek emlékeztetni arra, hogy a DH ügyben ludas vagy, mert Fazekasból jó DH lehetett volna (most már aligha), de mégis bedobót akartál csinálni egy 183 centis játékosból. Ez volt az egyik ok, hogy végül Chalúmovval csináltuk meg, aki azóta is abszolút kulcsember. Irányító poszton nálam játszik Novák, akinek meglesz a válogatottsághoz a 2 pontosa, valamit Cimi is szépen halad Gondával. Még mielőtt bármelyikük életkora is pellengérre lenne állítva, csak szólok, hogy nem véletlen, hogy Berényi és Györk vannak bent most a keretben, ugyanis 2 pontosra normálisan edzhető irányítónk nem nagyon volt szezonokig. BD poszton adott a dolog, Gécseknek még jó lenne 1-2 tempó, de az Patainál meglesz, mellettük Gedó, Schar, Szoboszlai, Menyhért lehetnek a fő várományosok (remélem, hogy nem hagytam ki senkit). Skeljo kicsit outsider, de nem elképzelhetetlen, hogy bevethető lesz majd. Ők mindannyian kintre és bentre is tudnak védekezni, Gécsek és Gedó bentre, Schar és Szoboszlai pedig kintre támadók lesznek. Menyhértben is egy jó kinti támadót látok elsősorban, ő sem rossz alapanyag. Plotárból erőcsatárt szeretnék, de legalább egy csere benti bedobónak bevethető lesz, de az ő edzése is lelassult. ECS és C psozton pedig láttátok megfordulni a válogatottban a jelenlegi felhozatalt, őket leginkább Paulik egészítheti majd ki, Leszkioven és Ferling már bekerült, ők edzésben is maradtak. Arról pedig tényleg nem én tehetek, hogy MVP potok vannak magas poszton, rossz kiegekkel született a többség. Belőlük te sem fogsz legendát varázsolni. 14-es passzolást sem. Leszkoven farmjának a kifosztásáért pedig nem érzem, hogy hibás lennék, azt egy szlovák csapat irreális licitje csinálta. Ja, a kevésbé ultizhatóakat már nem is írtam, szeretnétek még? Mert úgy látom, hogy képtelenség veled megértetni azt, hogy eddig is folyt edzésmunka a válogatott körül.

3.Szerinted még hány szezonnak kell eltelnie egy sikeres VB kvalifikációhoz ideális körülmények között (sérülések, formák) ? még nyolcnak?

Erre csak visszakérdezni tudok, te komolyan gondolod azt, hogyha megválasztanak, meg fogod ígérni a társaságnak, hogy kijutsz a VB-re? Mi vagy te, jós?

From: Bálint
This Post:
22
224298.27 in reply to 224298.24
Date: 8/21/2012 5:43:56 PM
Overall Posts Rated:
88
Csatlakozok Red Winghez. Pörköltszáj megkeresett, hogy lenne-e kedvem segíteni egy esetleges győzelem esetén. A válaszom az volt, hogy igen, mivel szívesen segítek ahogy csak tudok, természetesen abban amihez értek.
A tavalyi szezonban is segítettem a válogatottat, habár kis mértékben, de igyekeztem felrakni a kinti fórumra a hozzám tartozó válogatottak átadón lévő játékosait.

Közös a cél, egy remekül játszó válogatott. Inkább segítsünk egymásnak.

This Post:
00
224298.28 in reply to 224298.7
Date: 8/21/2012 5:46:21 PM
Overall Posts Rated:
173173

Örülök, hogy ezt tartod ideális megoldásnak! Azt meg tudod mondani, hogy mióta tartod ezt ideális megoldásnak, ugyanis sem a 2 évvel sem a 4 évvel ezelőtti programodban nem teszel említést róla. A 2 évvel ezelőtti vitafórumban találtam egy hozzászólást, ami témába vágó.
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=208962&m=66

Az idézett hozzászólás tekintetében érdekelne, hogy mikor változott a véleményed?

Válaszodat előre is köszönöm!

Már bocs, de minek kellett volna ezt bármilyen kampányban is említeni? Kérdezz már meg egy U21-est, hogy együttműködtem-e velük, vagy sem.

UI: Légy szíves, tegyél be egyszer egy linket rendesen, hogy ne kelljen mindegyik után külön kotorásznom. előre is köszi.

This Post:
00
224298.29 in reply to 224298.26
Date: 8/21/2012 5:46:52 PM
Overall Posts Rated:
6262
3.Szerinted még hány szezonnak kell eltelnie egy sikeres VB kvalifikációhoz ideális körülmények között (sérülések, formák) ? még nyolcnak?

Erre csak visszakérdezni tudok, te komolyan gondolod azt, hogyha megválasztanak, meg fogod ígérni a társaságnak, hogy kijutsz a VB-re? Mi vagy te, jós?

Tippet kértem, nem hogy jósolj.

This Post:
00
224298.30 in reply to 224298.25
Date: 8/21/2012 5:48:40 PM
Overall Posts Rated:
146146
ha igy gondolod akkor ez nagyon nagy butaság:-)
szerintem ne vedd el senkitöl azt,hogy élvezze egy ilyen játékos nevelését.
tessék ö pl egy farmcsapatnak valo söt ha lenne pénzem én venném meg(21285088) na öt lehet multizni ezerrel.

This Post:
00
224298.31 in reply to 224298.27
Date: 8/21/2012 5:48:42 PM
Overall Posts Rated:
6262
Közös a cél, egy remekül játszó válogatott. Inkább segítsünk egymásnak.

+1!

This Post:
00
224298.32 in reply to 224298.31
Date: 8/21/2012 5:49:58 PM
Overall Posts Rated:
146146
igy van. ez +1000

This Post:
00
224298.33 in reply to 224298.30
Date: 8/21/2012 5:50:31 PM
Overall Posts Rated:
6262
tessék ö pl egy farmcsapatnak valo söt ha lenne pénzem én venném meg(21285088) na öt lehet multizni ezerrel.

Ő idáig miért nem kapott multit?

This Post:
00
224298.34 in reply to 224298.23
Date: 8/21/2012 5:53:09 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Értem, tehát wenger, norbi és hegeace felajánlotta, hogy indulj. Logikus. Na most akkor a tyúk vagy a tojás?

HUNGARY!
This Post:
00
224298.35 in reply to 224298.26
Date: 8/21/2012 5:54:09 PM
Overall Posts Rated:
6262
Na ismételten elérkeztünk az egyik kedvenc pontomhoz. Megnézném, hogy mit kezdtél volna Keindl vagy Pintácsi tulajával, akivel egyik héten megbeszélsz valamit, aztán pedig a másik héten már mást csinál. Csak szólok, hogy egy szezonban egyszer tudod magad végignézni a játékosokat, a többi időben a tulajok válaszaira tudsz majd csak hagyatkozni, ami vagy igaz lesz, vagy nem. Nem véletlenül hiszek a magyar, aktív tulajokban, és semmiféle egyébben. Ezek a játékosok esélyesek voltak az üzenet beírásakor, végül nem edzették őket megfelelően. Mielőtt még megjegyeznéd, volt edzésterve mindegyiknek. Plotárt jó, hogy kihagytad, mert ő pont bekerült a válogatottba.

Ne rajtam ródd le kérlek, hogy őket nem sikerült az edzéstervednek megfelelően nevelni. Mint szövkapnak idáig a te felelősséged volt betartani az ígéreteidet, tehát valahogy rávenni a tulajokat hogy otthon tartsák a játékosokat, és hogy megfelelően eddzék. Elhiszem hogy nehéz dolog, de ha annyira fontos játékosok akkor valamit csak kezdeni kellett volna velük-hogy mit, azt most ne tőlem kérdezd, hanem a szövkaptól.

Advertisement