Evo jos jednom da se zahvalim svima na podrsci i lepim zeljama..
A sada da kazem nesto o sastavu i koji igraci ce izneti najveci teret ove sezone..
Na poziciji pleja od stare garde imamo Balatova i Dulana koji ce i sada biti tu.. U odnosu na proslu sezonu na Visnjickog se vise ne racuna jer se ne trenira vec 2 sezone ali racuna se na Damjanca i Boskovica koji se i dalje treniraju i vrlo brzo bi trebalo da preuzmu primat.. Valja pomenuti tu i Perisica i Spasova, i oni su veoma blizu ali sve zavisi od njihovih menadzera i da li ce ispuniti obecanje i nastaviti trening..
Od bekova tu su Sparovic koji dosta moze da pomogne na pleju, Nadj i naravno Samurajev Novakovic koji takodje moze da pokrije vise pozicija.. Tu je i moj Stankovic koji ce treningom uskoro preuzeti tu primat, i Miljus koji se i dalje trenira i mogao bi pomoci i on uskoro..
Od krila ove sezone ce nas predvoditi Cetnik i Slavkovic, i vrlo verovatno Eklemovic koji vec sada u nekim varijantama moze biti od velike koristi.. Na Brkljaca i Tarabica se vise ne racuna ako nas muka ne natera, a od onih koji nadolaze treba izdvojiti Karadjordjevica i Janketica koji bi uskoro mogli da daju veliki doprinos..
I na kraju ono sto zadaje velike glavobolje kako prethodnim selektorima tako i meni, a to su centri.. Sto se njih tice tu cu da obratim najvecu paznju i da za vreme mog mandata uspem da obezbedim nekom narednom selektoru igrace koji ce da prave razliku i koji nisu klasicna drva koja imamo sada.. Ako to budemo uspeli imacemo tim za najvise domete.. S obzirom na to, reseno je da vec od starta dobiju priliku neki mladji kako bi se njihovim menadzerima pomoglo sa finansijama i da u miru mogu da nastave sa pravim treningom jer svakako mnogo zrtvuju.. Ovakvu odluku dosta je olaksao i gubitak Mlinarevica zbog povrede na minimum 2 nedelje, zatim rumuna kog je kupio neki nas menadzer koji niti odgovara na mail-ove niti ga stavlja da igra.. Dakle, od starih ostaje nam Grubor i Josifovic cija ce forma nadam se biti dobra kao i vecim delom prosle sezone do one kobne utakmice sa Ukrainom, a od mladjih za pocetak su tu Batic, Matijasevic i Barac.. Sva trojica se treniraju, u dobrim su rukama i vec do kraja ove sezone ja se nadam da ce biti daleko bolji igraci od ranije pomenutih, jer vec sada oni zaostaju u par unutrasnjih skilova ali spolja ne mogu da se porede i sto je jos vaznije bice trenirani gotovo celu sezonu spolja a tih par unutrasnjih skilova ce se lako podici kada zatreba.. To isto vazi i za Stojanovica koji nece biti odmah na spisku ali on ce biti takav tip igraca i pred kraj ove sezone ili sledece i on ce moci da da doprinos reprezentaciji.. U odnosu na proslu sezonu nedostaje Grujin, njegov menadzer nije odgovorio ni na jedan mail ni meni ni prethodnom selektoru, niti se trenira, tacnije skace mu stamina prethodne 2 sezone konstantno tako da se ni na njega ne racuna kao i na Zivkovica koji je igrao prethodnu sezonu ali ovu nece sto se mene tice dok ne dobije neki skill up jer prethodne od poziva u tim nije dobio ni jedan iako me je njegov menadzer uveravao kako ce nastaviti trening i pridrzavati se mog programa a desilo se sasvim suprotno, niti je igrao na poziciji na kojoj treba da bi dobio trening koji sam ja zahtevao niti je dobio bilo koji skill up..
To mu ukratko dodje to :) Ukoliko neko ima neku sugestiju ili je misljenja da sam nekog izostavio neka mi se slobodno javi putem BB-maila..