BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB reprezentacija Srbije -21-

BB reprezentacija Srbije -21- (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224573.25 in reply to 224573.23
Date: 8/27/2012 10:13:32 AM
OKK Apatin
III.6
Overall Posts Rated:
171171
Cestitke nomom-starom selektoru i kao sto sam negde ranije napisao zelim ti mnooooogo mnoooooogo srece jer ce ti trebati...

This Post:
00
224573.26 in reply to 224573.23
Date: 8/27/2012 10:22:04 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
683683
Second Team:
Krompir
Cestitam,ocekivana i zasluzena pobeda.

From: Nenad15

This Post:
00
224573.27 in reply to 224573.26
Date: 8/27/2012 10:49:13 AM
Overall Posts Rated:
2525
Sve cestitke Navaro.Da napravis sto bolje rezultate.

This Post:
00
224573.28 in reply to 224573.23
Date: 8/27/2012 1:40:09 PM
Overall Posts Rated:
872872
Cestitke,matori. Bio si najbolji izbor od svih prijavljenih kandidata.

Ja sam zadovoljan pozicijom,ali nezadovoljan brojem glasova. Broj mojih simpatizeza opada iz sezone u sezonu, samo je pitanje kada ce Golub preuzeti to drugo mesto od mene. Moracu da pocnem da pravim multiakaunte,nema mi druge...

From: *DJolle*

This Post:
00
224573.29 in reply to 224573.23
Date: 8/27/2012 2:04:56 PM
Overall Posts Rated:
199199
Cestitke i sa moje strane,iskren da budem,ja nisam glasao,ali sam ti na proslim izborima,kada je Trba pobedio,dao glas.

From: Sire

This Post:
77
224573.30 in reply to 224573.29
Date: 8/28/2012 4:00:42 PM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Znaci toliko smo morali da te citamo ovde o tvojim naklapinjima i izboru za miss, a onda nakon 2 bida iz luxemburga i bida za klinca i 3 miliona koja si nakucao u steku samo na tim transferima, i obaranja cene Nadju, ni TI ni TVOJ pepa niste mogli da dovedete coveka pa da mu date bar jos jedan up ove sezone. Covek je otisao za 1.7m!!!

nadam se da su vas sada jasno svi shvatili koliko ste mali i pakosni u ovoj nasoj zajednici!!

Posto si video da imas 4 glasa onda si digao ruke!!
Toliko o vasoj pricici!!! E likac, tuzno!!

From: veseljak

To: Sire
This Post:
11
224573.31 in reply to 224573.30
Date: 8/28/2012 4:52:56 PM
Overall Posts Rated:
185185
Ni ja, ni moj Navaro, ni moj Pepa, ni moj ti nazalost nismo mogli nista da uradimo, eh malera :(

From: Navaro
This Post:
00
224573.32 in reply to 224573.31
Date: 8/29/2012 8:03:27 AM
Overall Posts Rated:
178178
Evo jos jednom da se zahvalim svima na podrsci i lepim zeljama..
A sada da kazem nesto o sastavu i koji igraci ce izneti najveci teret ove sezone..
Na poziciji pleja od stare garde imamo Balatova i Dulana koji ce i sada biti tu.. U odnosu na proslu sezonu na Visnjickog se vise ne racuna jer se ne trenira vec 2 sezone ali racuna se na Damjanca i Boskovica koji se i dalje treniraju i vrlo brzo bi trebalo da preuzmu primat.. Valja pomenuti tu i Perisica i Spasova, i oni su veoma blizu ali sve zavisi od njihovih menadzera i da li ce ispuniti obecanje i nastaviti trening..
Od bekova tu su Sparovic koji dosta moze da pomogne na pleju, Nadj i naravno Samurajev Novakovic koji takodje moze da pokrije vise pozicija.. Tu je i moj Stankovic koji ce treningom uskoro preuzeti tu primat, i Miljus koji se i dalje trenira i mogao bi pomoci i on uskoro..
Od krila ove sezone ce nas predvoditi Cetnik i Slavkovic, i vrlo verovatno Eklemovic koji vec sada u nekim varijantama moze biti od velike koristi.. Na Brkljaca i Tarabica se vise ne racuna ako nas muka ne natera, a od onih koji nadolaze treba izdvojiti Karadjordjevica i Janketica koji bi uskoro mogli da daju veliki doprinos..
I na kraju ono sto zadaje velike glavobolje kako prethodnim selektorima tako i meni, a to su centri.. Sto se njih tice tu cu da obratim najvecu paznju i da za vreme mog mandata uspem da obezbedim nekom narednom selektoru igrace koji ce da prave razliku i koji nisu klasicna drva koja imamo sada.. Ako to budemo uspeli imacemo tim za najvise domete.. S obzirom na to, reseno je da vec od starta dobiju priliku neki mladji kako bi se njihovim menadzerima pomoglo sa finansijama i da u miru mogu da nastave sa pravim treningom jer svakako mnogo zrtvuju.. Ovakvu odluku dosta je olaksao i gubitak Mlinarevica zbog povrede na minimum 2 nedelje, zatim rumuna kog je kupio neki nas menadzer koji niti odgovara na mail-ove niti ga stavlja da igra.. Dakle, od starih ostaje nam Grubor i Josifovic cija ce forma nadam se biti dobra kao i vecim delom prosle sezone do one kobne utakmice sa Ukrainom, a od mladjih za pocetak su tu Batic, Matijasevic i Barac.. Sva trojica se treniraju, u dobrim su rukama i vec do kraja ove sezone ja se nadam da ce biti daleko bolji igraci od ranije pomenutih, jer vec sada oni zaostaju u par unutrasnjih skilova ali spolja ne mogu da se porede i sto je jos vaznije bice trenirani gotovo celu sezonu spolja a tih par unutrasnjih skilova ce se lako podici kada zatreba.. To isto vazi i za Stojanovica koji nece biti odmah na spisku ali on ce biti takav tip igraca i pred kraj ove sezone ili sledece i on ce moci da da doprinos reprezentaciji.. U odnosu na proslu sezonu nedostaje Grujin, njegov menadzer nije odgovorio ni na jedan mail ni meni ni prethodnom selektoru, niti se trenira, tacnije skace mu stamina prethodne 2 sezone konstantno tako da se ni na njega ne racuna kao i na Zivkovica koji je igrao prethodnu sezonu ali ovu nece sto se mene tice dok ne dobije neki skill up jer prethodne od poziva u tim nije dobio ni jedan iako me je njegov menadzer uveravao kako ce nastaviti trening i pridrzavati se mog programa a desilo se sasvim suprotno, niti je igrao na poziciji na kojoj treba da bi dobio trening koji sam ja zahtevao niti je dobio bilo koji skill up..
To mu ukratko dodje to :) Ukoliko neko ima neku sugestiju ili je misljenja da sam nekog izostavio neka mi se slobodno javi putem BB-maila..

This Post:
00
224573.33 in reply to 224573.32
Date: 8/30/2012 12:31:26 PM
Overall Posts Rated:
178178
Maleri su nastavili da se redjaju, jos 2 povrede danas, Josifovic i Nadj, kako je krenulo u subotu posle utakmica cu morati da pravim novi spisak.. Za Josifovica mi je cak i drago jer ne znam sta je trazio na terenu s obzirom da je ispunio minutazu u prethodne 2 utakmice, i da nije doslo do ovoga bila bi mu unistena forma a ovako mozda ovo vlasnika natera na prodaju jer unistava ga otkako je otisao kod njega a to je bilo pred mec sa Ukrainom.. Igra covek sa botom u kupu i stavi Duleta koji mu je bio starter i u prethodne 2 utakmice, sta reci.. Od starih drva sad nam ostaje samo Grubor ako se i njemu nesto ne desi do ponedeljka tako da ce mladji morati da pokazu od kakvog su materijala napravljeni i da izguraju ovih par utakmica na pocetku na svojim ledjima..

This Post:
00
224573.34 in reply to 224573.33
Date: 9/3/2012 6:19:23 AM
Overall Posts Rated:
178178
Danas u 20h krece evropsko prvenstvo, nas prvi protivnik Albanija.. Neverovatno koliko je samo muka bilo oko sastavljanja ekipe koja ce krenuti takmicnje, za mene su ovo do sada bile najvece, vise problema nego pred proslosezonski mec sa Ukrainom.. Toliko povreda, lose forme, gubljenje igraca u poslednjem trenutku na koje sam mislio da cu moci da racunam.. Ne zna se broja.. Tako je ispalo da sam na kraju morao da pozovem 2 igraca na koja sam mislio da necu racunati evo sezone uopste, mislim na Visnjickog i Grujina.. I eto izabrano je 11 igraca koji ce krenuti takmicenje.. Visnjicki je upao umesto Balatova na koga sam racunao ali on je vec prvog dana utakmica odigrao nestvarnih 96min tako da ne smem ni da zamislim na sta ce mu forma liciti u buducnosti, prvo kod sireta 48min a onda ga je i pametni novi vlasnik isto vece stavio da i njemu odigra 48min.. A oko centara mukama nije bilo kraja.. Barac sam mislio da ce moci koristiti ali njegov vlasnik se ocigledno sprda sa mnom.. Kaze trenirace ID a onda mu igra 3 utakmice na PF i unisti mu formu i dobije skill up na staminu.. Onda kada sam mu uputio jedan slatkoreciv mail pravda se kako je zaboravio da namesti postavu za kup i kako ce mu sada dizati odbranu i gle cuda on u subotu odigra 30min na krilu, izgleda da na kipru drugacije funkcionise trening :) Dule i Mlinarevic su povredjeni, Baticu je pala forma na 6 i logican potez je bio Grujin.. Sparovic samo trenutno nije u sastavu i dobice poziv cim mu se forma vrati na zeljeni nivo u sta ne sumnjam.. Boskovic je takodje na cekanju, cuvaju se mesta za povredjene Mlinarevica, Nadja i Josifovica.. Na sirkovog Eklema se takodje racuna ali on je igrac zadatka tako da se sa njegovim pozivom ceka pravo vreme.. I od centara tu je jos Vule Stojanovic koji lepo napreduje i u toku sezone ce sigurno dobiti poziv a sada ce mozda moci da se racuna i na Zivkovica koji ima novog vlasnika koji ce ga po njegovim recima trenirati ali treba sacekati da se to vidi na delu.. To je neki krug igraca koji ce izgurati ovo evropsko prvenstvo..
Sto se danasnjeg meca tice nadam se da necemo imati problema, kvalitet je na nasoj strani, i njihova forma je krs mozda i veci od naseg ali s obzirom da je u pitanju prvi mec gde je entuzijazam svima isti videcemo veceras u 20h razvoj situacije na terenu..

From: Golub

This Post:
00
224573.35 in reply to 224573.34
Date: 9/3/2012 3:43:47 PM
Overall Posts Rated:
427427
Bice bolje.. Ispada da vise sa TIE ni ne moze da se igra :/

Advertisement