Ide írom a választ, hogy nem szemeteljek a másik fórumban.
Na ez már totál offtopic, de: ellenzék? Milyen ellenzék? Néhányan nagyon el vannak itt tévedve, hogy csak ebben tudnak gondolkodni, hogy aki nincs velünk (kivel?), az ellenünk (ki ellen?) van.
A kérdést túltárgyaltuk bőven, úgy érzem. Egy valamit azért jeleznék: ha legközelebb nem hajlandó valaki kommunikálni veletek egy válogatott játékos kapcsán, akkor gondoljatok vissza majd erre a pazar szócsatára.
üdv: e.
Igen, nyilván ezért nem fog válaszolni a kiküldött levélre a külföldi tulaj! :) Hatalmas - ott a pont! :)
Ellenzék az én szóhasználatomban, aki más szemében a szálkát veszi észre...
Miről szólt ez a sztori, amit felkaptunk most?
Volt egy levél, amire nem kapott választ egy olyan külföldi tulaj, akinek amúgy is tudnia illene, hogy mi a válasz az álkérdésére.
Erre elsírta bánatát, hogy többé aztán magyart nem nevel.
Kérdem én: 1. kit nevelt? (az a nyomorult sztár potost ne emlegessük, én és a mentoráltjaim az elmúlt szezonokban 15 jobbat neveltünk)
2. miért kell megsajnálnom szegénykét, hogy nem kapott választ?
3. mi lesz velünk, ha egy külföldi tulaj (aki nem nevelt még magyar épkézláb embert) a továbbiakban fene nagy bánatában nem fog többé magyart nevelni.
És ebből azt hozod ki te és még 2-3 ember, hogy ne is csodálkozzon a stáb (amelynek hozzáteszem nem vagyok tagja, csak elismeréssel figyelem a munkájukat), ha nem működnek együtt velük, mert pökhendiek, stb.
És miből indultunk ki? 1 fő külföldi tulaj az 1 (alkalmatlan) játékosát szeretné beprotezsálni, és nem kapott választ. Lehet, hogy aznap 10 levelet kapott az illetékes, egy válasz véletlenül kimaradt, na bumm.
Na ezért tartok minden akadékoskodót ellenzéknek, mert rögtön a rosszat feltételezed.
(Ha Messi kihagy egy ziccert, akkor rosszabb játékos lesz szerinted, és rossz az edzésmódszer, meg az egész rendszer?)
Na mindegy, így is több időt szántam erre, mint amit érdemelt volna...
Én csak azt kérném, hogy aki nem tud/nem akar segíteni, legalább ne ártson - túl nagy kérés ez? :)
Béke!