πρωτον ειρωνικα και απαξιωτικα σχολια για υποψηφιους απο χαμηλες κατηγοριες
1.μανατζερς που προσπαθουν για σεζονς και βρισκονται στην 4η κατηγορια (ενω δεν ειναι ομαδες καταστροφης) ..δεν εχουν να δειξουν κατι..σημαινει οτι δεν το κατεχουν με αποτελεσμα να μην θελει η ελληνικη κοινοτητα εναν τετοιο μανατζερ στην εθνικη!
το λεω αυτο με δεδομενο οτι ειναι γνωστο πως γενικα το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο στις χαμηλες κατηγοριες..αρα αποτελουνται απο μανατζερς που υστερουν σε γνωσεις ή χρονο!
2.λενε οτι καλυτερο ειναι να σου βγει το ματι απο το ονομα!..η ελληνικη κοινοτητα εχει δει κατα καιρους μανατζερς 4ης και 5ης κατηγοριες που κατεβαινουν στις εκλογες ειτε χωρις να πουν κουβεντα στο φορουμ..ειτε κανοντας ενα μοναδικο ποστ την περιοδο των εκλογων και μεχρι εκει!..η εθνικη δεν ειναι το τσιφλικι κανενος..και επειδη τετοια φαινομενα σημβαινουν μονο με τους μανατζερς χαμηλων κατηγοριων..παιρνει η μπαλα και τους μανατζερς που ναι μεν ειναι στην 4η κατηγορια..αλλα ενδιαφερονται να ασχοληθουν!<για αυτο και ειπα ειναι να μην σου βγει το ονομα!
3.το σημαντικωτερο κατα την γνωμη μου ειναι οτι ενας μανατζερ χαμηλης κατηγοριας δεν εχει τις ιδιες παραστασεις και δεν εχει γνωρισει υψηλο ανταγωνισμο..αυτο κανει καχυποπτο αυτον που θα ψηφισει..πως γινεται αυτος που εχει διαχειριστει ή εχει αντιμετοπισει παικτη με υψηλωτερο μισθο 30.000..να αντιμετωπισει εθνικη?
τελος..εθνικος προπονητης δεν ειναι μονο αυτος που θα καλεσει παικτες..θα κανει ενα συστημα και τελος..πρεπει να κατευθινει και την προοδο των παικτων που μολις φευγουν απο την 21..που κυριως εγω εκει θα θελα να δωσω μεγαλυτερη εμφαση!δεν με νοιαζει η πορεια που θα κανω..απλα αν βγω..μου αρκει οταν τελειωσει η θητεια μου να δωσω στον επομενο ολοκληρο το καραβι..ΟΜΩΣ!!
κανεις δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη kajabbar..