Végig olvastam azt a szánalmat ami az u21-be volt. Nem tudom mit is érzek pontosan! valami hasonlót

!
Ha te tényleg úgy látod, hogy átvertük a közösséget és hazudtunk neki sajnállak! Úgy tűnik nem vagy hajlandó átnézni a fán, hogy lásd az erdőt! Ez egy taktika része volt, ami jól működött, hiszen megtévesztettünk téged is. Ha ezt nem tudod pozitívan elismerni akkor sajnállak. Ahelyett, hogy gratulálnál a stábnak, hogy ilyen kis apróságokra is ügyel, ezt negatív példának felhozni egyszerűen ........... (nem találok szavakat)! Sajnos nem írhatom le a szavakat érzéseket amik kavarognak bennem, mert azonnal kapok egy kitiltást innen 2 hétre. A véleményemet neked rólad meg pláne nem írom le, mert elfutsz azonnal az illetékesekhez és a végeredmény ugyan az lesz 2 hét pihi! Amit itt csináltál 1 nap alatt, az minden volt csak nem európai viselkedés.
A kinti fórumról csak annyit, tök szuper tök jó, senki sem mondta, hogy ne használjátok. Egyszerűen inaktív, mert az a 30 ember nem ír oda semmit nem csinál ott semmit. Amikor nem volt föderáció akkor se történt ott semmi. Senki nincs kizárva sehonnan, ezt nem tudom honnan vetted. Senki se tartja vissza az ottani 30 embert, hogy szételemezzenek meccseket és kibeszéljék a következő meccseket. Nem olvastam sehol sem, hogy Domi vagy Cimi írta volna, hogy senki se használja a fórumot mert nem jó. Tehát felmerül a kérdés bennem, ki vagy mi tart vissza bárkit is attól, hogy ott ugyan az menjen mint a föderációba? Domi és Cimi is PM-ben bárkinek megmondja a dolgokat ha kérdeztek. Nem kell se fed se fórum se semmi. Infót lehet kapni bármiről.
Elkeserít, hogy képes vagy egy nyílt fórumon TS kérdésekről beszélni, hogy egész Európa tisztába legyen azzal, hogy állunk. Ennyire nem lehetsz ..............! Megint sikerült annyit ártanod a közösségnek és a csapatnak amennyit csak tudtál. Ezen gondolkozz azért el!
Köszönöm, hogy visszatértél közénk, nem gondolnád át ezt a dolgot újra kérlek! Az látszik, a vér nem válik vízzé, a kutyából nem lesz szalonna.