BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Στρατηγική Εθνικών POLL

Στρατηγική Εθνικών POLL

Set priority
Show messages by
This Post:
00
258233.25 in reply to 258233.24
Date: 4/27/2014 2:48:10 PM
Overall Posts Rated:
7070
+1 από εμένα όχι μόνο για τις ιδέες σου αλλά και για τα επιχειρήματά σου που πραγματικά δείχνουν έναν πολύ συνηδητοποιημένο μάνατζερ, νομίζω ότι πρέπει να έχεις θέση στο τιμ κάποιας από τις δύο Εθνικές ομάδες αφού με αυτή τη φιλοσοφία οι ομάδες μας θα πάνε μπροστά.

΄Θεωρώ πως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό οπότε αυτό με τις κλήσεις 19αρηδων μπορεί σε κάποιους να ακούγεται ακραίο όμως μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή παικτών κάτι που δεν θα ωφελήσει μόνο την Εθνική μας αλλά και άλλες κυρίως Ελληνικές ομάδες αφού θα κυκλοφωρούν πολύ περισσότεροι καλά προπονημένοι παίκτες στην Αγορά. Με αποτέλεσμα να προβάλλεται το Εθνικό μας προιόν αλλά και να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς παίκτες στην ομάδα μας.

Πραγματικά ελπίζω από του χρόνου η Εθνική Νέων να γεμίσει με νέα ταλέντα αλλά με την προυπόθεση ότι οι μάνατζερ των παικτών αυτών επιθυμούν να προπονήσουν με βάση τα πλάνα που έχει θέσει το τιμ της μεγάλης Εθνικής. Όμως επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ας δούμε πράξεις...

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
258233.27 in reply to 258233.26
Date: 4/28/2014 4:08:21 PM
Overall Posts Rated:
4747
Επειδή λόγω των εκλογών έψαξα σε παλαιότερα νήματα, να σας ρωτήσω αν σας θυμίζει λίγο τη Liberta η κουβέντα αυτή. Γιατί εμένα μου τη θύμισε πολύ!
Και ναι, συμφωνώ να κληθούν 19χρονοι

This Post:
00
258233.28 in reply to 258233.27
Date: 4/28/2014 4:12:13 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Επειδή λόγω των εκλογών έψαξα σε παλαιότερα νήματα, να σας ρωτήσω αν σας θυμίζει λίγο τη Liberta η κουβέντα αυτή. Γιατί εμένα μου τη θύμισε πολύ!
Και ναι, συμφωνώ να κληθούν 19χρονοι

εγώ νόμιζα ότι ήσουν εσύ με νέο username

δεν κάνω πλάκα.

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους!