1. Pagrindus ismano cia visi, kas zaidzia. Taip, as vadovaujausiu savo mintimis, taciau jie toli nesugalvuoti ir turi dideli pagrinda tiek is savo pastebejimu, tiek ir bendraujant su kitais forumose (ne cia, o rusu krepsinio puslapije skyryje sito menedzerio). Taip, as ne guru, bet ir ne idiotas.
2. Nezinau kokia tenai skaicuokle ir kiek jinai aktuali, taciau as puikiai zinau, kad uz 12k alga zaidejas ne bus geresnis uz zaideja su x7 kart didesniu alga, x3 blogesneje formoje ir dar ir zaidziant ne savo pozicijoje.
3. Abejoju, kad didelis entuziazmas kaz ka reiskia, kada zaidziama atsipalaidave. Pagal tavo teorija apie DMI ir istverme as pats galiu pasakyti, kad vadovaujiesi savo sugalvotom ismintem. Nes istverme 10 - vos ne maksimumas, jei ka. Reitingai skiriasi labai nezimiai? Tu juokauji? Pradedant nuo pagrindu isrinkta ataka-varzovo gynyba, kur zenkliai geresnis rezultatas mano puseje (12-8 pries 9-8), baigiant taskais ant 100 metimu, kur 4 is 5 poziciju mano puseje su vidutiniu pranasumu 23tsk.
Pakartosiu dar karta: taip as ne guru ir nezinau kaip skaiciuojama ta pati DMI. Bet mano asmeniski pastebejimai dave tokius rezultatus, kad as laisvai galiu tvirtinti, kad tas DMI - tikriausiai, paskutinis dalykas, i kuri as kreipsiu demesi. Tegul tai ir ne pagal "zaidimo pagrindas". Taciau tai mano pastebejimas, kurie gal ir ne 100% prie realybes, taciau ir netolokai. Nes mano isvadas visai logiski ir suprantami. Todel mano blaivus protas ir negali suprasti tokio dalyko, del kurio as ir pakeliau sita klausima: KODEL SF su x7 kartus didesniu atliginimu, puikioje formoje, puikiais skilais, su didesniu noru, parankiausioje sau puolimo schemoje taip tragiskai suzaide pries savo oponenta, kuris buvo viskuo blogesnis (nepyk, bet as netikiu, kad jisai turi +19 isorine gynyba, nes taip koks nors DMI sako).
Man logika iesko daug svaresniu argumentu, nei DMI. Pavyzdziui, paieskojau panasiu rungtyniu ir radau puiku pavyzdi: pries pora turu Zal zaide su Night. Tos pacios sudeties, tos pacios taktikos. Ir ka matom? O adekvatu rezultata - jo SF (kuris buvo turguje ir mes ji matem, tai galim drasiai sakyti - su truputi mazesniu puolimo potencialu nei mano SF) sumete kiek norejo pries sita centriuka. Ir rungtyniu reitingai buvo mazesni, ir nusitekimas vienodas, ir net suolelis buvo trumpesnis. Tai kodel pas mane toks keistas rezultatas? Kodel SF taip tragiskai suzaide, nors puikiai rungtyniavo visa sezonu pries visus varzovus. Va sito as ir nesuprantu.
Last edited by Wital LT at 12/16/2014 9:26:34 PM