BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Caprfild

This Post:
00
266548.25 in reply to 266548.23
Date: 1/22/2015 7:01:04 PM
Nový Jičín - Planá
II.4
Overall Posts Rated:
6161
Já si flumpinky a Wystyrka vážím a mají své názory a na ně mají plné právo a díky nim to tady žije.Jinak by tu bylo mrtvo a nic se tu nedělo.

From: vajns

This Post:
11
266548.26 in reply to 266548.25
Date: 1/22/2015 7:32:23 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Není názor jako názor. Abych byl upřímný, některé věci co zmiňuje, tak s ní souhlasím a taky jsem jí psal do pošty, že by se mi líbilo, kdyby kandidovala. A můj soukromí názor je, že by byla lepší kouč U21 než ty (asi v tom největší roli hraje ta komunikace). Na druhou stranu si ale moc vážím tvojí práce a vím, že tomu věnuješ spoustu času. Sám jsem dělal repre kouče v jiném manažeru, takže vím, že to není žádná legrace a všem se zavděčit nemůžeš.

Zase mi třeba u flumpinky vadí to, že tě neustále kritizuje a to velmi tvrdě. Zatímco tvoje reakce jejím směrem jsou hodně smířlivé. Připisuji to tomu, že seš gentleman a zohledňuješ, že je žena :) Myslím si kritika ano, ale když takhle hodně kritizuje, měla by být ochotná sama za to vzít zodpovědnost a když má pocit, že by to dělala líp, tak se toho chopit. Tohle mi vadí.

Právě by se mělo myslet na to, že vy co se věnujete repre, tak to děláte ve svém volném čase, máte s tím práci navíc a nemalou. Pak místo nějakého ocenění do vás pořád někdo jenom šije, že není to nebo tohle.

Já třeba sám za sebe rád nabídnu pomocnou ruku, akorát nemám potřebné znalosti, čas by se určitě našel. Někdy je ho víc někdy míň.

From: flumpinka

This Post:
00
266548.27 in reply to 266548.23
Date: 1/23/2015 1:43:25 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Tak první rada tobě. Docela stačí, když nám vše sdělíš jen jednou. Docela často se ti příspěvky odesílají dublovaně ;-)

Zase trochu odllišné pohledy na věc. Vy jste rádi, že to vůbec někdo je ochoten dělat. Já preferuji, když to někdo dělá, ať to dělá pořádně. Pokud nikdo takový není, nevidím problém, když to nebude dělat nikdo.
Podle mne nás kritika posune dopředu. Je to taková win-win strategie. Buď si z ní kritizovaný něco vezme a zkvalitní to jeho činnost. Nebo ji neunese a pak je dobře, že půjde od válu, i kdyby to znamenalo, že U21 bude na okraji zájmu. Uvolnily by se tréninková místa pro NT. Tady na Caprfildovi oceňuji, že ho ta kritika posouvá dále. Bere si z ní to podstatné a to je obsah a nad formou se umí povznést.
Jsem opravdu zvědavá, jak bude vypadat ročník, který bude hrát druhou sezonu cyklu, protože za tu je již plně odpovědný. Příští volby a pak případně ty přespříští už bude po honu, tak budeme sčítat zajíce. Nechci nic slibovat, kritizovat, pokud bude co, budu nadále, pokusím se zapracovat na formě té kritiky. Uvidíme, jak mi to půjde, na některé typy reakcí jsem totiž mírně alergická :-)
Pokud do 4 sezon nebude patrné zlepšení, přijdu opět ve volbách s kandidaturou, která bude U21 plně obětovat ve prospěch NT.

This Post:
00
266548.28 in reply to 266548.25
Date: 1/23/2015 1:48:50 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Ještě by mě zajímala výsledková vize U21. Co si myslíš, že by dlouhodobě měl být cíl, který by mohl být pro naší U21 dosažitelný a kterého bychom se měli snažit dosáhnout. Řekněme tedy v horizontu 4-10 sezon? Dávám i malou nápovědu, jaký tip odpovědi bych očekávala - titul na MS/medaile na MS/kvalifikovat se na MS/titul na ME/medaile na ME/postup ze základní skupiny na ME/vítězství v Turnaji útěchy.
A taky by mě zajímalo, jestli si ochoten případně za 2 sezony kandidovat znovu, pokud se neobjeví někdo, komu by si s klidnou duší předal žezlo? Přece jen, to další období bude již obě sezony k dispozici tým, který se od 18 let rozvíjel pod tvojí taktovkou.

This Post:
00
266548.29 in reply to 266548.27
Date: 1/23/2015 3:35:34 AM
Brněnští Saláti
První liga
Overall Posts Rated:
5050
Taky bych byl pro abys kandidovala a ne přišla s prohlášením, že jsi o tom uvažovala, ale teď že nebudeš :D)) To je takové navnadění a .... nic :))
Říkám si, že bys to mohla dělat dle svých časových možností a předpokládám, že mi budeš oponovat, že buď pořádně a nebo vůbec :D)))
No tak jsem položil dotaz, odpověděl si sám a jedem dál :)
Kdo by vlastně byl trenérem kdyby se nepřihlásil nikdo? Mám takový pocit (jako je bodnutí nože :)), že nám takové riziko hrozí v dalších sezónách, protože účast ve volbách 26 a kandidatury k tomu naprosto vybízejí.

This Post:
22
266548.30 in reply to 266548.29
Date: 1/23/2015 3:44:01 AM
Overall Posts Rated:
4545
Ja bych strašně chtěl, aby jsi měla koule na to se přihlásit. Podle tvejch komentů bys byla asi dokonalá. Strašně rád bych viděl, jak ti to půjde :-)

This Post:
00
266548.31 in reply to 266548.29
Date: 1/23/2015 4:14:07 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Myslím, že je to pak GMko :)

From: dead2

This Post:
00
266548.32 in reply to 266548.27
Date: 1/23/2015 5:59:55 AM
Overall Posts Rated:
6565
stalo se to zatím co vidím jednou a to že jsem psal přes telefon, jinak kritika je v pohodě, ale jeji míra, objektivnost a hodnota je podstatnějí. A říkat pořád já bych kandidovala, udělala to a třeba i zlepšila ALE.... to je taky o ničem

From: Lukainos

This Post:
00
266548.33 in reply to 266548.32
Date: 1/23/2015 6:04:55 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
No stává se to dost často, buď máš mezeru x řádků nebo to napíšeš 2x :)

This Post:
00
266548.34 in reply to 266548.30
Date: 1/23/2015 6:30:14 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Asi si tu diskuzi moc nečetl. Na funkci U21 trenéra potřebuje mít člověk určité dovednosti, ale v první řadě dostatek času. Bohužel ten čas je u mne problém, to si umím zhodnotit sama. Schopnosti už je věc subjektivního hodnocení. Caprfild je na tom časově asi o dost lépe. A k jeho schopnostem už jsem se vyjadřovala. Na většinu činností okolo U21 jeho schopnosti stačí, ale je pár pro mne osobně důležitých, kde mne opakovaně nepřesvědčuje.
Nicméně uzávěrka přihlášek do voleb se blíží, tak jsem se zaregistrovala. Nebudu ale nejspíše sepisovat žádnou řeč, protože by byla hodně rebelská či recesistická. Jsem zvědavá, kolik hlasů dostanu, přestože jsem tady opakovaně zopakovala, proč v tuto chvíli nejsem vhodný kandidát.
Já osobně si hlas sama nedám, ale nedám ho ani Caprfildovi.

This Post:
00
266548.35 in reply to 266548.28
Date: 1/23/2015 6:36:58 PM
Nový Jičín - Planá
II.4
Overall Posts Rated:
6161
Cíle jsou jasné na ME minimálně postup ze skupiny a v další skupině skončit do čtvrtého místa(To by bylo až po dalších volbách)
Turnaj útěchy : skončit do osmého místa příští sezonu.
Jestli bych kandidoval za dvě sezony tak nad tím zatím nepřemýšlím je to daleko.
Pokud se nedostaví žádný úspěch v druhé půlce mého období pokud uspěji ve volbách tak tu nemám asi co dělat.
Pokud se někdo najde a bude chtít se plně věnovat U21 a bude mít jasnou vizi klidně mu to předám.
Ten člověk se,ale musí zajímat o U21 dříve než se konají volby.

Jen bych rád aby se tady ty diskuze nezvrhly v nějaké osočování a byli vedeny v korektním duchu.

Ohledně hlasů tk jsem si žádný hlas nedal.

Advertisement