Pamietaj - nigdy nie daj sie zwiesc Talesowi, to nie jest, jak pisalem wcześniej, manager wytrawny, ale przewytrawny i jego zawodnicy tylko tak niepozornie wyglądają (spójrz na poziom obron w meczu). Tak więc emocje u niego niby byly, ale tak naprawdę to przecież ... poprostu Tales i tacy jak my mogą z nim wygrac tylko, kiedy nas zlekceważy ;-)
A "patient" jest wlasnie taką taktyką, gdzie silnik gry stara sie wybrać najlepiej rzucajacego obodowego i do niego kierowana jest qiekszosc podań w ataku.
Co so drugiego pytania, to najxhetniej bym odpowiedział ze nie mam czasu ale prawda jeat taka ze nie jestem pewien, bo sam gram bardziej intuicyjnie niz "wg. książki" wiec może Tales lub kto inny lepiej Ci przy tym pomoze.
Aha, i na Toim miejscu (wiem, ze ciezko przy calej tej nadziei i hurraoptymizmie zaczynajac gre) nie gralbym nastawienim "normalem" czy "gra o wszystko" przeciwko tak dobrym druzynom jak Anwil, bo w ten sposób tracisz entuzjazm w nastepnych meczach. Poczytaj o tym w instrukcji.
ps. Jak zawsze dzieki wielkie, Tales, za statyatyki koleji!!!
Last edited by da_masta at 9/13/2016 3:23:14 PM