Jutri nas čaka zahtevna tekma proti Turčiji. Imajo izjemno močno centrsko linijo, zunanja pa je enakovredna naši. S pripravljenostjo fantov sem kar zadovoljen, vendar pa tudi naš nasprotnik nič ne zaostaja. Sploh nas lahko skrbi tale igralec
(39247073), seveda pa bomo morali biti pozorni tudi na ostale. Pred tekmo smo se pogovarjali s Sandijem Zorom
(40636637):
Ste eden od najmlajših fantov v reprezentanci. Kako se razumete z drugimi sovrstniki?
Tako je. Jaz, Metod, Dimitrij in Zdravko smo najmlajši v reprezentanci. Veliko se družimo, posnamemo kakšen "selfie" za snapchat, drugače pa na treningih trdo delamo. Sewlektor KOMET nam zelo zaupa in daje koristne nasvete. Vsi smo že dobili priložnost, razen Metoda, ki pa verjamem, da jo bo kmalu, če bo v dobri pripravljenosti.
Za repko ste vpisali že 27 točk in vsako tekmo odlično metali iz igre. Kako prenašate breme?
Jah nič, tukaj smo, da se borimo in pomagamo reprezentanci do čim boljšega rezultata. Na srečo mi pri tem pomaga punca Neža, ki je psihologinja. Tako se veliko lažje pripravim na vse tekme.
V zadnjem intervjuju za Delo vas je Tit Lapanje vzpostavil kot najboljšega igralca proti Gruziji...
Sploh nsem vedel :) Hvala haha :) Lapanje res skrbi za pozitivno energijo v reprezentanci, tudi zato je postal kapetan. Se pa na reprezentančnih tekmah muči v napadu in malce preveč drži žogo v rokah. Mogoče bi moral kakšno žogo več podeliti soigralcem...
Nam lahko pred tekmo s Turčijo poveste, kako jih mislite premagati.
Seveda, to vsakega zanima. Na žalost vam tega ne morem razkriti, saj sem zavezan k molčečnosti. Lahko pa rečem, da bomo odigrali BUM tekmo. Pripravljamo presenečenje ;)
Sandi, hvala za pogovor. Bi za konec še kaj povedali za slovenske navijače nastanjene v Bosni?
Da, samo rad bi se jim zahvalil bi se jim za vso izkazano podporo na preteklih tekmah. Obljubljam pa vam še več zmaga v prihodnjih tednih (dneh) ;)