Hvala svima na cestitkama, posebno onoj od Alavog

Odigrali smo fenomenalnu, fascinantnu utakmicu! Slobodno mogu reci jednu od najboljih u istoriji BB Srbije
(45487). Sve se poklopilo da se proba ta zona sa blokerima dole, pogodjen je i GDP, oni su i promasili nas napad, ulozeno je i vece zalaganje i rasturili smo ih, prosto pocepali kao siroce napolitanku. Od pocetka do kraja se nije postavljalo pitanje pobednika. Koja god postava da je bila na terenu pravila je razliku, a odbrana sa tom zonom nije popustala ni u jednom momentu. Poljacima je cudno nase vece zalaganje ali smatram da je ovo bila sjajna odluka. Mi smo sve do sada igrali tie, ovde prvi put normal, a sada mi do finala, nadam se, necemo trosisti entuzijazam, ovi drugi nek vide sta ce. A da bi se osvojilo zlato, najbitnije je da se u tom polufinalu, u petak ne trosi entuzijazam, a mi cemo to sigurno da uradimo jer ako ne mozemo BiH ili Portugal da dobijemo sa manjim zalaganjem na domacem parketu onda ni ne zasluzujemo finale. Pored toga, pitanje je i da li ce oni sacuvati svoj entuzijazam u tom njihovom poslednjem mecu, pobednik tog duela ide u polufinale i osvaja medalju, a realno, ko zna kad ce neka od te dve reprezentacije biti u mogucnosti da to ponovo uradi.
Dakle, situacija je sledeca, nama je poslednje kolo pozoriste, svi ostali nek vide sta ce. Spanci ce protiv nas igrati ct i za ocekivati je da nam prekinu niz od 29 uzastopnih pobeda (26 tamicarskih)! Oni nemaju sanse za polufinale ali imaju za trece mesto u grupi, koje vodi u baraz za SP. Medjutim, zavise i od Francuza koji moraju da dobiju Tursku, da bi obezbedili bar trece mesto, a u polufinale mogu jedino ukoliko Poljska izgubi od Slovenije, koja ce protiv njih takodje igrati sa ct zalaganjem. Tako da, nekako trebali bi svi da ispucavaju entuzijazam sem nas

U drugoj grupi, Litvanija je pobedom protiv Portugala prakticno obezbedila prvo mesto u grupi, ocekivano. Portugal i BiH ce u direktnom duelu odluciti ko ce u polufinale, a Ukrajina vreba tu trecu poziciju i plasman u baraz za SP. Nama ce biti zanimljivi ostali mecevi i cekamo protivnika u polufinalu, a nadam se i nasem velikom finalu. Bice jedino zajebano ako Litvanija pukne brda od Ukrajine, a BiH dobije Portugal sa velikom razlikom, onda bi isli na Litvance u polufinalu, a to ne bi bilo dobro, oni ce biti krcatog entuzijazma. Medalja je obezbedjena posle 5 sezona, a videcemo kojeg tacno sjaja ce i biti. Mislim da je zaista ostvaren veliki uspeh osvajanjem prvog mesta u ovakvoj grupi, na neki nacin nam se vratilo za onu nesrecu sa prethodnog EP i nezasluzeno loseg plasmana.
Pred poslednje kolo u grupi, neocekivano ali mirni smo skroz, slobodno mogu reci idemo po zlato u nasoj zemlji! Napred Srbija!
Last edited by krmelj at 3/27/2018 5:49:11 PM