BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: CMN90

This Post:
00
293257.25 in reply to 293257.24
Date: 4/15/2018 8:04:14 AM
Overall Posts Rated:
1919
N-ai inteles nimic.A fost un raspuns la candidatura ta in care specificai deliberat performantele tale ca un atu.Daca nu scriaii lucrurile respective nu primeai raspunsul respectiv .

"Sacrificiu suprem"-daca ai fi antrenat ai fi inteles ca nu poti sa faci si performanta si sa antrenezi .(eu am renuntat la performante pt antrenament deci am facut un sacrificiu).

Nu traiesc cu ideea ca merit sa fiu antrenor pt ca am antrenat.sunt si altii care au antrenat si nu au fost la u21.primul loc in Romania- iarasi ,daca nu specificai pozitiile actuale din clasamnent nu zicea nimeni nimic.Eu in candidaturile precedent daca imi aduc aminte binenu am specificat pozitii in clasament si alte cele.

Ca am antrenat si antrenez jucatori romani nu ma califica direct la postul de selectioner am facut asta fara sa fiu obligat ,dar faptul ca am fost sus si dupa m-am retras ca sa antrenez ma recomaanda f mult pt pozitia de manager pt ca am obtinut performante in timp f scurt ,se poate verifica) si as fi putut mult mai mult.Ca nu dai importanta jocului nu e o scuza si clar afirmatia care ai facut-o te dezavantajeaza mult (ca nu dai importanta jocului f mult,decat uneori).

Managerii care au fost inaintea mea s-au retras pt ca nu mai aveau timpul necesar sa se ocupe corect de nationala lucru de apreciat ,pt ca nu au tinut dinadins sa fie manageri daca nu se pot ocupa.

Imi pare rau dar dupa mesajul precedent trebuie sa ii dau dreptate lui Dacian cu privire la candidatutra ta.

Zi faina sa ai!

From: Polux

This Post:
00
293257.27 in reply to 293257.25
Date: 4/15/2018 8:16:32 AM
Pheonix Galati
II.3
Overall Posts Rated:
1515
Iti place sa citesti printre randuri pentru ca in primul rand nu am aratat diferentele alea ca pe un atuu ci ca pe o alternativa. Nu reiese din ce am scris ca ma consider superior chiar am specificat ca statisticile nu intodeauna au dreptate si mai mult in statisticile aratate nu reiesea ca eu sunt mai bun.

"Ca nu dai importanta jocului nu e o scuza" aici iarasi mergi pe aratura pentru ca ce am spus e faptul ca pentru multe sezoane nu am dat importanta jocului, apoi lucrurile s-au schimbat si am dedidat foarte mult timp jocului avand si cateva performane mai mult sau mai putin importante.

La ce te referi daca as fi antrenat?

Oricum o sa ai sansa sa iti arati maiestia si lucrurile pe care le sustii ca te recomanda cu siguranta ce te vor ajuta.

Last edited by Polux at 4/15/2018 8:17:24 AM

From: CMN90

This Post:
11
293257.28 in reply to 293257.26
Date: 4/15/2018 9:52:17 AM
Overall Posts Rated:
1919
Salut,

@jokeru.Nu sunt nici burleanu nici lupescu .Aia se lupa pt cascaval eu nu castig nimic aici.Buna totusi gluma.

Tehnicile mele speciale de contraatac ......nu e cazul .Raspund doar la anumite comentarii care mi se par inutile gen ca nu conteaza implicarea mea si faptul ca mi-am pierdut timp sa caut prin toate echipele din Romania jucatori tineri de antrenat si mai apoi sa le trimit bb mail proprietarilor ca sa-i scot pe tl pt manageri interesati in antrenament.

Rezultatele de 0-50 trebuia sa le lasi acolo unde sunt.Nu ma asteptam de la tine sa spui despre ele.Au fost bug-ri ,nu caut echipe pt amicale si pe urma sa nu am timp sa fac un lineup.Si daca tot vrei sa stii ce s-a intamplat,a afost p ca am scos din lot jucatorii de 21 de ani ca sa le fac loc celor de 20 ,si nu aveam setata echia de baza.Probabil de aici si anomalia.Lineup eu am setat pt fiecare meci .

Si acum un atac pt tine ca raspuns pt faza cu 0-50:s-a intamplat din greseala-anomalie ce vrei tu,dar in cazul tau s-a intamplat sa iei bataie la 40 puncte pt ca ai setat 5 jucatori cand aveai disponibili 18 .Sa iei bataie la 40 puncte cu nationala mare e grav pt ca nu ai echipa Jamaicai ,totusi sunt cativa jucatori f buni la nationala mare.Se pot intampla chestii de gnu la u21 unde tarie mici abia gasesc

Munca mea nu consta in postat pe forum cat de tare am mancat bataie sau pe cine am reusit sa batem.Eu vorbesc in privat cu managerii care se dedica cauzei nationalei si in studierea adversarulu nu doar a echipei nationale pe care o antreneaza.Analizele meciurile trebuie sa le faca fiecare privitor in parte si daca are ceva de adaugat sa spuna.

Nu vreau polemici.Acesta va fi ultimul comentaariu pe care-l fac pt moment