Salut,
@jokeru.Nu sunt nici burleanu nici lupescu .Aia se lupa pt cascaval eu nu castig nimic aici.Buna totusi gluma.
Tehnicile mele speciale de contraatac ......nu e cazul .Raspund doar la anumite comentarii care mi se par inutile gen ca nu conteaza implicarea mea si faptul ca mi-am pierdut timp sa caut prin toate echipele din Romania jucatori tineri de antrenat si mai apoi sa le trimit bb mail proprietarilor ca sa-i scot pe tl pt manageri interesati in antrenament.
Rezultatele de 0-50 trebuia sa le lasi acolo unde sunt.Nu ma asteptam de la tine sa spui despre ele.Au fost bug-ri ,nu caut echipe pt amicale si pe urma sa nu am timp sa fac un lineup.Si daca tot vrei sa stii ce s-a intamplat,a afost p ca am scos din lot jucatorii de 21 de ani ca sa le fac loc celor de 20 ,si nu aveam setata echia de baza.Probabil de aici si anomalia.Lineup eu am setat pt fiecare meci .
Si acum un atac pt tine ca raspuns pt faza cu 0-50:s-a intamplat din greseala-anomalie ce vrei tu,dar in cazul tau s-a intamplat sa iei bataie la 40 puncte pt ca ai setat 5 jucatori cand aveai disponibili 18 .Sa iei bataie la 40 puncte cu nationala mare e grav pt ca nu ai echipa Jamaicai ,totusi sunt cativa jucatori f buni la nationala mare.Se pot intampla chestii de gnu la u21 unde tarie mici abia gasesc
Munca mea nu consta in postat pe forum cat de tare am mancat bataie sau pe cine am reusit sa batem.Eu vorbesc in privat cu managerii care se dedica cauzei nationalei si in studierea adversarulu nu doar a echipei nationale pe care o antreneaza.Analizele meciurile trebuie sa le faca fiecare privitor in parte si daca are ceva de adaugat sa spuna.
Nu vreau polemici.Acesta va fi ultimul comentaariu pe care-l fac pt moment