BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.2 > Sezona 48

Sezona 48

Set priority
Show messages by
From: Deschamps

To: Eli
This Post:
00
301740.25 in reply to 301740.24
Date: 2/18/2020 1:48:10 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15191519
Second Team:
Kerlci II
Čestitke Titanom za zmago in zaslužen obstanek. Čeprav je bilo nekaj mutnih posla pri poškodbi Korena na začetku tekme . S tem se mi je rotacija igralcev močno podrla in ni bilo več nekih resnih možnosti...

Kakorkoli, jaz bi seveda raje obstal, ampak glede na trenutno fazo v kateri je moja ekipa, je tudi izpad sprejemljiv in verjamem, da se bomo kmalu vrnili - najprej v drugo ligo, potem pa še višje.

Last edited by Deschamps at 2/18/2020 1:48:50 PM

From: Eli

This Post:
00
301740.26 in reply to 301740.25
Date: 2/18/2020 2:52:38 PM
New York Titans
II.1
Overall Posts Rated:
7272
Čestitke za borbo, uspešno prenovo ekipe ti želim ter takojšen povratek v II. ligo.
Poškodba je naredila svoje, in se je potem Dobrinja razmetal 😄
Veliko sreče pa se vidimo mogoče spet čez 1 sezono.

From: Eli
This Post:
00
301740.27 in reply to 301740.26
Date: 2/18/2020 2:53:38 PM
New York Titans
II.1
Overall Posts Rated:
7272
Bodo pa iz rdeče konference izpadle kar 4 ekipe, dominanca modre strani.

From: Fichalada

This Post:
00
301740.28 in reply to 301740.23
Date: 2/22/2020 1:14:18 PM
Overall Posts Rated:
122122
No pa se vračamo v prvo ligo.

Bravo Teličkom za borbo! Finale je super uspeh, če ne bi naletel ravno name pa bi lahko bilo še kaj več. Tokrat morava priznati, da je šlo za precej enostransko borbo. Na prvi tekmi smo si po treh četrtinah nabrali 30 točk prednosti, nato posedli nosilce in razlika se je nekoliko zmanjšala, na drugi tekmi pa je bilo po treh četrtinah 28 točk v korist Croatoansov in podobno nadaljevanje kot v prvo.

Na drugi tekmi sta Boros in Beres pokazala, da znata biti ob dobri pripravljenosti res dominantna. Sem odpustil trenerja, treninga je konec za nekaj časa :) Mislim, da se mi je lepo posrečil prvi poskus izdelave igralcev do konca.

Sicer pa glede na to kako imam postavljene zadeve predvidevam, da ne bo predolgo minilo, preden se vračam v katero od drugih lig, tako da I'll be back ;)

From: guchy

This Post:
00
301740.29 in reply to 301740.28
Date: 2/22/2020 1:42:13 PM
Telički
III.6
Overall Posts Rated:
44
Second Team:
Telički II
Čestitke za zasluzeno zmago :-) se strinjam, mislim da nisem bil niti blizu zmage. Vem pa kje se moram okrepit naslednjo sezono. Verjetno bom spet popolnoma prenovil ekipco :-) ampak vazno mi je, da imam zastavljene cilje.
S sezono sm pa zelo zadovoljen. Naoredujem hitreje od pricakovanj. Tu mislim na vecanje dvorane in pomladitev igralcev.
Res odvisno kako si si splaniral zadeve, samo mislim da imas tudi za prvo ligo kar dobro ekipco in upam da ti bo ratalo ostati v prvi ligi :-) bom navijal zate, kot navijam za Savlje in Leno, ki sta bila prav tako v ligi 2.II :-)

This Post:
00
301740.30 in reply to 301740.29
Date: 2/23/2020 1:19:51 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15191519
Second Team:
Kerlci II
Čestitke Croatoansom za zaslužen naslov. Mislim, da se boš lahko zelo dobro kosal tudi v prvi ligi. Me pa zanima, kako to, da boš trening že končal, verjetno imajo vsi treniranci še nekaj prostora (sploh Beres) in vsak dodaten skill bi te popeljal bližje borbi za vrh v SKL? Je pa res, da s poceni trenerjem lahko delaš ogromne zaslužke v SKL.

Čestitke tudi Teličkom za borbo. Kot sem napisal že prej, mislim, da je vseeno bolje, da še malo igraš v 2. ligi. Po igralcih, ki so na trgu sodeč, bi v prvi ligi bolj ali manj upal, da ne dobiš bojkota navijačev, saj so vsi pod nivojem 1. lige (kar je konec koncev pokazal tudi finalni obračun). V tem primeru se uvrstitev v 1. ligo ne bi izplačala niti finančno, sploh zaradi majhne dvorane. Sicer pa večanje slednje lepo poteka in očitno jo boš dokončal dokaj hitro, potem pa le

Jaz bom v III. ligi naslednjo sezono v miru treniral svoje trenirance in upam, da mi uspe ekspresen povratek v 2. ligo, kjer bom potem še nekaj časa nabiral moči za naskok na SKL - vsaj dokler treniranci ne dopolnijo 26 ali 27 let. Dobra stran letošnje sezone, ko sem komajda pregledal rezultate svojih tekem je ta, da imam na draftu lepe šanse za kakšnega dobrega igralca. Res pa, da draft precej večkrat razočara kot pozitivno preseneti...

This Post:
00
301740.31 in reply to 301740.30
Date: 2/23/2020 4:21:50 AM
Overall Posts Rated:
122122
Da odgovorim obema:
Tako situacija s trenerjem, kot razmišljanje o morebitnem povratku v nižje lige, sta povezana z mojim finančnim položajem. Ker imam ekipo lepo sestavljeno, letos nisem hotel prodajati jedra, zato sem šel skozi sezono brez presežkov denarja. Pa tudi za bit konkurenčen v prvi ligi, pa hkrati drago plačevat trenerja, mi ne bi napolnilo blagajne. In nočem se naenkrat znajti v situaciji, kjer imam starajoče zvezdnike in prazno blagajno, ker bi to bila prava nočna mora za rebuilding ekipe...
Tako da, ali držim stroške čim nižje in probam našparat, ali pa relativno hitro prodam kakega nosilca, ko še ima vrednost. Oba scenarija potencialno vodita v izpad :)

Kar se tiče vajine prihodnosti; Telički bodo sedaj počasi začeli okušat rezultate velike dvorane in pomanjkanja odhodkov za povečevanje le te, kar zelo spremeni situacijo. Kerlci pa itak vemo, da zelo dobro vedo kar počnejo. Prihaja post-Berlak obdobje in upam, da bo še bolj uspešno!

From: Jarsanc
This Post:
11
301740.32 in reply to 301740.31
Date: 2/24/2020 2:16:18 AM
KK Jarse Rupca
II.2
Overall Posts Rated:
33
Evo, sezona je koncana in cilj je dosezen, obstali smo v drugi ligi. Ce pogledam kakovost ekip iz obeh konferenc se mi zdi, da spadamo med top 8 ekip, a smo bili zal v tezji konkurenci med modrimi. KK Bogojna nikakor niso hoteli v tretjo ligo saj smo na drugi tekmi potreboval kar 3 podalške za zmago. Jedro ekipo bo ostalo isto, poiskali bomo morda eno okrepitev, ki nam bo lahko pomagala do končnice naslednjo sezono. V mislih imam predvsem nekega šuterja za 3 točke, saj nam met za 3 točke ni bil bolša strana letos. Prav tako nameravamo zamenjati celotno osebje: trener, zdravnik, predstavnik za javnost

This Post:
00
301740.33 in reply to 301740.32
Date: 2/24/2020 10:18:38 PM
KK Jarse Rupca
II.2
Overall Posts Rated:
33
Ekipe so znane za sezono 49. Huda borba za obstanek nas čaka med modrimi. Iz modre ekipe je izpadla le ena ekipa v tretjo ligo, in ena ekipa je šla v prvo. Tako smo dobili izpadnika iz prve lige in pa enega zmagovalca tretje lige. Medtem ko med rdečimi so izpadle kar 3 ekipe v 3. ligo in tako so v to konferenco prišle tri nove iz TRETJE lige. Žal bo letos "gap" med rdečo in modro konferenco še večji kot lani. zdi se mi da bi bilo bolj fer ekipe med konkurencami malo pomešati.

kakorkoli moj favorit za naslov so Matematiki, naše cilje za sezono pa bomo objavili kmalu. Prav use ekipe med modrimi se zdijo izenačene, z izjemo Matematikov ki malo odstopajo pomoje

Last edited by Jarsanc at 2/24/2020 10:19:18 PM

This Post:
00
301740.34 in reply to 301740.33
Date: 2/25/2020 4:48:30 AM
KK Lokomotiv Zagorje
III.3
Overall Posts Rated:
1212
Mislim, da sem glede na kader jaz kar glavni kandidat za izpad letos na modri strani, ker se verjetno tudi ne bom veliko krepil, ampak se bo tankalo za čim boljšo pozicijo na naboru, edino če se bo sezona razpletala kaj drugače potem mogoče se spremenijo tudi načrti ampak dvomim v to.

Lep pozdrav, bozinho :)

This Post:
00
301740.35 in reply to 301740.34
Date: 2/27/2020 5:46:24 PM
KK Jarse Rupca
II.2
Overall Posts Rated:
33
kakšna so vasa predvidevanja? moja

1. matematiki