BuzzerBeater Forums

Lietuva - II.4 > 51 Sezonas

51 Sezonas

Set priority
Show messages by
From: Wazoo

This Post:
00
306400.25 in reply to 306400.24
Date: 1/3/2021 12:19:51 PM
BC Wazoo
II.4
Overall Posts Rated:
398398
Second Team:
BC Nikita
Turbut netik tolimu metimu efektas padidintas. Klaidu skaicius prie artimu metimu atrodo irgi didesnis.
Apskritai GE pakeitimas nera labai geras sprendimas manau, paprasciau buvo galima algu formules pakeist, kad apsimoketu treniruot zaidejus su aukstais nuotoliais. Su 10-12 nuotoliais norejom uzmetyt komandas su 17-20 isorinem. Dabar, panasu, ta ir gavom. Ir prie seno GE buvo galima efektyviai zaist tolimais, tam turint tinkamus zaidejus. 50 sezone, kai laimejau lbbl turejau zaideja lyg 51% sezono tritaskiu taiklumas (vidutiniskai 3 pataikyti per varzybas). Nuotolis tik 14 buvo. Tai prie dabartinio GE mestu 60+% turbut

Visiškai sutinku ! Mano nuomonė tokia pat, tas varykliuko keitimas neteisingas sprendimas. Artimi keliami tik todel kad pigūs, būtų tiek pat JR tai ir jie pas visus 16/17 būtų. Dabar velnias žino ką daryt su komandom kurios kelis metus kurtos ir bac nebeveikia kažkas,bet dar aišku anksti spręsti kaip čia veiks. Aš pvz imečiau 2/21 trajakus su motion taktika, prieš gerą 3-2 ginyba.

From: Audrius

This Post:
00
306400.26 in reply to 306400.25
Date: 1/3/2021 2:27:47 PM
KK "Šalvis"
LBBL
Overall Posts Rated:
3939
Second Team:
Kudirkos Naumiestis
Dabar norint turet zaideja su 17+ nuotoliu realiai reikia aukot isorine (ypatingai su mvp potencialu). Jeigu vistik naujas GE skatins treniruot tokius zaidejus, po keliu sezonu matysim kosminius tritaskiu taiklumus
As pats treniravau zaidejus konkrecia kryptim, bet dabar lyg jau reiktu kitaip treniruot, tai man sitas pakeitimas visiska nesamone geriau galejo palaipsniui pvz per 3 sezonus algu formule keist