@tunjevina; First of all, congratulations on your election win. If you want to get the database, you can contact me. I will help you. Player scans have until Saturday. I guess it's not too late.
I just saw your message and it is very sad that Mr. Manafaction is not doing such a work. It seems that he spent 1 season only by giving tactics to the matches without being interested in player development in any way.
Anyway, it's not about what Mr. Manofactory didn't do. I wish you success in your new job. Good luck..
@Manofaction; Seçim sürecine etki etmemek adına herhangi bir açıklama yapmadim. Sanada iki çift söylüyeceklerim var. Benden sonra görev mecburi olarak sana geçti. Hayal bile edemeyecegin kadro devir aldin, Enkaz devraldim diye yazmişsın. Ben 3 sezon gorev yapip, 3.sezonumu tamamlayamadan suan bile 4sezon gorev yapan hocalar icerisinde en cok galibiyet alan kisiyim.. Yenilik anlamindada bir cok sey yapmaya calistim, benden sonraki performansini gorunce emin ol icim acidi. (Litvanya galibiyeti dışında birşey göremedim)
Görev esnasında muhtemeldirki seçim konuşmasindada sorulan soruya cevap vermediğin üzre, oyuncu gelisimleri ile ilgilenip bir alt yapi/kadro calismalarina dahil olmamışsın.. Tekrar secime girmene hiç bir anlam veremedim.
Son olarak; Siar, Mert, Osman yaslaniyor. Erol ile Eray gibi süper kisalarda oynasa oynasa 4-5sezon üst seviye oynar. Alttan bir takim gelmesi gerekiyor. Geçiş döneminde yeni hocaya gerek çalışmalarında destek olunması, gereksede oyuncu yetiştirerek ülke için katkıda bulunulması dileklerimle..
Herkese iyi günler.
Allaha emanetsiniz..