BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija U21

Reprezentacija U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
44283.25 in reply to 44283.24
Date: 8/14/2008 5:44:44 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ukoliko pobedis naravno da cu saradjivati i sa tobom. Pa ja da imam nesto protiv tebe ti ne bi ni reprezentativca imao pa tacno da je bolji i od Djuke...

Dalje - ne mrzim ja tebe ni u jednom domenu vec mi jednostavno tvoj "attitude" blago receno nije simpatican...lose smo poceli - i to je to...

I na kraju, vec sada ima kandidata koji su u vecini osobina od interesa za vodjenje U21 BB repke Srbije (daleko) bolji od tebe tako da...

Da ti dam primer: Caramazov je daleko iskusniji i takticki potkovaniji od tebe a o kooperativnosti da i ne govorim...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Dzungla

To: Sire
This Post:
00
44283.26 in reply to 44283.18
Date: 8/14/2008 5:47:09 AM
Overall Posts Rated:
22
Cilj mi je jasan u ovoj igri i necu odustati od svoje ideje. Po mojoj proceni, pametno je igrati II ligu jos jednu sezonu, pa ako neko uspe ove godine da me spreci u ulasku u I ligu, svaka mu cast.

Pozdrav

Ahahaha - igramo u istoj ligi - bice cupavoooo ;)

From: kotoor

This Post:
00
44283.27 in reply to 44283.24
Date: 8/14/2008 5:56:17 AM
Overall Posts Rated:
500500
Mene ces podrzati jer znas da sam najbolji, ili neces jer me "mrzis"?

na biliju je baš težak izbor :))) da li stvarno misliš da ko god želi dobro našoj reprezentaciji može da podrži tebe???

ti si na prošlim izborima radio direktno radio protiv bb srbije! podžavao si kandidaturu juniora i na prljavi način pokušavao da dođeš do glasova (tako što si vrbovao sve one koje ne čitaju forume i ne znaju pravo stanje stvari u bb srbija)! ne sumnjam da ćeš i sad na sličan način doći do značajnog broja glasova (na žalost)!

i da li sad pred svima možeš da kažeš koji su bili tvoji motivi da podržiš juniora??? gde bi sad bila bb srbija??? da li si stvarno mislio da je junior bolji izbor od bilija ili bi on uslišio tvoje molbe da ti progura neke igrače u repku??? da li ćeš u U21 reprezentaciji koristiti svoje bonus menadžerske veštine da ubaciš 5-6 tvojih klinaca???

nemoj da shvatiš ovo ništa lično, samo me interesuju odgovori na ova pitanja...

This Post:
00
44283.28 in reply to 44283.27
Date: 8/14/2008 6:00:01 AM
Overall Posts Rated:
22
Ako se svadjate - ja sam rad da povedem klince ,moje necu forsirati,vec su na spisku selektora NT :D
Salu na stranu - tesko vama ako se aktiviram na ovom forumu :))))

This Post:
00
44283.29 in reply to 44283.28
Date: 8/14/2008 6:15:20 AM
Overall Posts Rated:
500500
Ako se svadjate - ja sam rad da povedem klince ,moje necu forsirati,vec su na spisku selektora NT :D

ne želim da se svađam, nego samo da objasni koliko se on zalagao za reprezentaciju, a koliko za svoje sitne interese!!!

Salu na stranu - tesko vama ako se aktiviram na ovom forumu :))))

aktiviraj se slobodno! što više postova to će drugima biti lakše da izaberu selektora...

From: Ozzy

This Post:
00
44283.30 in reply to 44283.27
Date: 8/14/2008 6:20:29 AM
Overall Posts Rated:
2424
da li stvarno misliš da ko god želi dobro našoj reprezentaciji može da podrži tebe???
Apsolutno mislim da sam ja ubedljivo najbolji izbor za nasu reprezentaciju! Dovoljno je pogledati samo moju kandidaturu i ozbiljnost sa kojom sam ja tome pristupio.

ti si na prošlim izborima radio direktno radio protiv bb srbije!
Ja sam na proslim izborima radio direktno za svoj ugled i malo postovanja! Jer tada i ranijih sezona (jao da pa ti tada jos nisi ni imao svoj tim) je postojala magicna druzina na ovoj igri koja je mislila da je najpametnija i sve ostale je gledala sa uzdignutim glavama! Nikoga nije htela ni da cuje ni da pogleda! ...sem onih koji su joj se slihtali!!!
I tako sam odlucio da toj magicnoj druzini pokazem da nisu sami u ovoj igri i u ovoj drzavi i da postoje i drugi ljudi koji ne plivaju u njihovim zadnjicama... no nebitno ustvai!
I ovo ne pisem tebi nego Bilu koji je toliko zeleo da zna razlog!
Da, zeleo sam samo malo da pokusam da vam skrenem poglede! I od tada ma koliko vam ironicno izgledalo uspeo sam da steknem njihovo postovanje. I moja "kampanja" je apsolutno uspela!!!
A Junnior...ne znam zasto ga toliko omalovazavas? Sta poznajes ga samo jednu sezonu? ...pa da znas da je on bio clan prve lige vec dosta sezona zaredom (oces li ti to nekad uspeti? ...ako i udjes ispasces odmah sledece;)
I mozes makar postovati to sto on ima iza sebe!

A sto se tice njegovog ispadanja iz prve lige, da znas da mu zavidim...i da ozbiljno razmisljam da i ja ispadnem na jednu sezonu u 2. ligu!

gde bi sad bila bb srbija???
Bila bi na istom mestu! ...uz duzno postovanje mislim da se pobede u prijateljskim utakmicama ne vrednuju mnogo i da bi bili na istom mestu...(rekao sam uz duzno postovanje!!!)

da li si stvarno mislio da je junior bolji izbor od bilija ili bi on uslišio tvoje molbe da ti progura neke igrače u repku???
MOJI IGRACI SU U REPREZENTACIJI JER ONI TO ZASLUZUJU IAKO JE BIL SELEKTOR! A od ove sezone ce ih biti dvojica!
Koliko ih ti imas?

I samo da dodam da sam upravo odlucivao da prodam 1 od moja 3 najbolja igraca...za dvojicu Srbina bi verovatno dobio 3 puta vise nego za ovog Kineza, ali sam stavio ipak kineza i odlucio da se borim sa ivicom bankrota ove sezone! Zasto?
Na svim ostalim forumima mi savetuju da prodam naseg reprezentativca Bogdanovica... ali zasto nisam?
Verovatno zelim toliko zlo nasem timu...

nemoj da shvatiš ovo ništa lično, samo me interesuju odgovori na ova pitanja...
Mislim da si se malo previse naduvao protiv mene ali dobro... Evo ti ekspresnih odgovora... toliko o mojoj ozbiljnosti.

Hvala

This Post:
00
44283.31 in reply to 44283.29
Date: 8/14/2008 7:22:23 AM
Overall Posts Rated:
22
...
aktiviraj se slobodno! što više postova to će drugima biti lakše da izaberu selektora...

Pa izgleda da cu morati,iako,moram priznati - bas sam tih ,a igram od pocetka ovu igru,valjda :D

@ ozzy

Apsolutno mislim da sam ja ubedljivo najbolji izbor za nasu reprezentaciju! Dovoljno je pogledati samo moju kandidaturu i ozbiljnost sa kojom sam ja tome pristupio.

E sa ovakvim stavom si definitivno izgubio moj glas,cak se razmisljam da se i sam kandidujem,mada ne veruem da me vecina aktivnih na forumu zna - za tebe sam ubedjen da znas moje selektorske sposobnosti i posvecenost (BS - LA-Jungle :P)

Ali da ne odustanem zbog PRETERANE samouverenosti ,ajde da te pitam - kakav bi ti bio skauting za repku ,posto vidim da trenutno:

Trenutno ne znam tacno sa kakvim igrackim kadrovima raspolazemo, niti koji ce igraci biti dostupni U21 reprezentaciji (to bi trebalo da se dogovorim sa selektorom A-tima), ali A-reprezentacija i njen uspeh su primarni kao i uvek :)
Druga stvar,opste pitanje - sta mislis koji su skilovi najbitniji na svim pozicijama,ako uopste mislis da jesu ....

Message deleted
From: Ozzy

This Post:
00
44283.33 in reply to 44283.31
Date: 8/14/2008 7:43:03 AM
Overall Posts Rated:
2424
E sa ovakvim stavom si definitivno izgubio moj glas,cak se razmisljam da se i sam kandidujem,mada ne veruem da me vecina aktivnih na forumu zna - za tebe sam ubedjen da znas moje selektorske sposobnosti i posvecenost (BS - LA-Jungle :P)
Sta ocekujes da kazem? "Ne ja nisam dobar, zelim samo da imam besplatan supporter 2 meseca...ima boljih ali nema veze ja cu se kandidovati..." ...???
Zamisli jedan razgovor za posao na kome se kandidat pojavi a da nema poverenje u sebe?

A sto se tvog glasa tice to je tvoje misljenje, i sam imas pravo da ga das onome ko mislis da ga zasluzuje zalaganjem, iskustvom, rezultatima ili nekim drugim kriterijumom.

Naravno da znam tvoje sposobnosti...

Sto se tice mog skautinga reprezentacije rekao sam da ne znam kakva je trenutno situacija (ja licno znam za 5 igraca) a sada da vrsim detaljan pregled svih liga za posao koji mozda necu biti izabran...neka sacekacu jos malo! ;)

Sto se skilova tice...mislim stvarnooooo deluje mi kao ironicno pitanje. Ali ajde ako si bio ozbiljan evo ti moje misljenje:

Boldovano su primarni!

PG: HD, PS, OD, DV (a jos us dosta vazni JS, IS, JR)
SG: JS, JR, HD, PS (a vazni su i DV, IS i za mene vrlo vazan OD)
SF: JS, JR, OD (sekundarni bi bili HD, PS, DV, IS...a bitni su takodje dosta i ID i RB...sada postoje 2 vrste SF-ova, visoki i niski, i shodno tome su bitniji drugi skilovi ali dobro;)
PF: IS, ID, R (SB opet mislim da nije vazan, DV, PS, HD...i iz mog iskustva vrlo vazan skil za PF je JS koji mu mnogo povecava procenat suta!)
C: IS, ID, R (SB se naglasava kao sekundarni skil, ali mislim da je beskorisan, a jos su "vazni" HD i PS)

Jesi li zadovoljan?

A sam skauting mislim da odradim u dogovoru sa strucnim stabom (par ljudi koji mi budu voljni da pomazu skautirace svoje lige i druge potrebne).

P.S. vidi koliko se ponizavam i pisem ti ove nooby stavke samo da ne odustanes od mene ... trep trep ;)

This Post:
00
44283.34 in reply to 44283.33
Date: 8/14/2008 9:08:29 AM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Koji smor ovi izbori za selektora.
Svi nesto pametuju, ja cu ovo ja ono, pa onda kad pocnem da pobedjujem, pa kad napavimo igrace za selektora(poznatog po porazu od BIH).
Bar su ove igrice transparentne vidis kako kandidat igra, kakve rezultate pravi, ali dobro sve je to PR i Advertising.
Ja i ovako nevazim za ozbiljnog kandidata, imam samo 2 sampionata (III i II ligu) i trenutno sam clan Prve lige, imam drugog igraca u Srbiji po kvalitetu koji igra za repku.
Zato necu ni da objasnjavam na forumu koji su primarni a koji sekundarni skilovi, ali vam obecavam da na Push the Ball sigurno necu staviti 2-3 Zone (patentirano na utakmici SRBIJA - BIH, presudna za prolazak u drugo kolo).

P.S.
Pozdrav za selektora NT Srbije, koji se ovde nalazi prozvan.
3,2,1,.....buuuummm

Last edited by BG Samuraj at 8/14/2008 9:22:26 AM

This Post:
00
44283.35 in reply to 44283.30
Date: 8/14/2008 9:22:50 AM
Overall Posts Rated:
500500
Apsolutno mislim da sam ja ubedljivo najbolji izbor za nasu reprezentaciju!

ovo neću da komentarišem!

Jer tada i ranijih sezona (jao da pa ti tada jos nisi ni imao svoj tim) je postojala magicna druzina na ovoj igri koja je mislila da je najpametnija i sve ostale je gledala sa uzdignutim glavama!

kao prvo, ta magična družina ti je mnogo pomogla i odgovorila na 19 000 pitanja i mogao si pokazati malo više poštovanja prema njima!

kao drugo, kakve veze ima koliko ja imam klub??? za jednu sezonu se može ući u sve stvari vezane za ovu igru, posebno ako imaš iskustvo sa ht! zar treba selektor da bude onaj ko najduže igra???

A Junnior...ne znam zasto ga toliko omalovazavas? Sta poznajes ga samo jednu sezonu? ...pa da znas da je on bio clan prve lige vec dosta sezona zaredom (oces li ti to nekad uspeti? ...ako i udjes ispasces odmah sledece;)
I mozes makar postovati to sto on ima iza sebe!

ja nikoga ne omalovažavam, već samo mislim da je bil bio mnogo bolje rešenje od juniora! o svima nama govore naši rezultati, a to što je junior bio 2 sezone član I lige mislim da treba da zahvali tome što je među prvima počeo da igra bb u srbiji! da li ću ja igrati I ligu videćemo, ali je glupo da imaš tako potcenjivački stav!

A sto se tice njegovog ispadanja iz prve lige, da znas da mu zavidim...i da ozbiljno razmisljam da i ja ispadnem na jednu sezonu u 2. ligu!

prestani više da kukaš za taj 1 mil $!!! pravi menadžeri se prilagođavaju i nalaze rešenja, a ne kukaju i ne spremaju unapred opravdanja!

MOJI IGRACI SU U REPREZENTACIJI JER ONI TO ZASLUZUJU IAKO JE BIL SELEKTOR! A od ove sezone ce ih biti dvojica!
Koliko ih ti imas?​

naravno da su oni tamo jer to zaslužuju, ali nisi morao da smaraš selektore zašto neko igra ili ne! ja nemam ni jednog, jer sam počeo da treniram centre, a onda shvatio da je naša repka najjača na centrima! mada je jedan na širem spisku, pa ko zna možda ih bude u bližoj budućnosti...

I samo da dodam da sam upravo odlucivao da prodam 1 od moja 3 najbolja igraca...za dvojicu Srbina bi verovatno dobio 3 puta vise nego za ovog Kineza, ali sam stavio ipak kineza i odlucio da se borim sa ivicom bankrota ove sezone! Zasto?

ovo je za pohvalu, ali bi dodao da bi većina nas isto uradila ili tako nešto već radi!!!

Mislim da si se malo previse naduvao protiv mene ali dobro... Evo ti ekspresnih odgovora... toliko o mojoj ozbiljnosti.

nisam se "naduvao" protiv tebe, nego smatram da si svoju borbu za poštovanje trebao da vodiš na mnogo lepši način, a ne na uštrb repke! šta si mislio da ćeš dobiti pobedom juniora??? da li bi te tada više poštovala magična družina ili misliš da je junior bolji izbor od bila???

poštovanje si mogao da dobiješ dobrim rezultatima, pomaganjem početnicima, saradnjom sa selektorima, a ne napadima, svađama i sl.

Last edited by kotoor at 8/14/2008 9:23:44 AM

Advertisement