E sa ovakvim stavom si definitivno izgubio moj glas,cak se razmisljam da se i sam kandidujem,mada ne veruem da me vecina aktivnih na forumu zna - za tebe sam ubedjen da znas moje selektorske sposobnosti i posvecenost (BS - LA-Jungle :P)
Sta ocekujes da kazem?
"Ne ja nisam dobar, zelim samo da imam besplatan supporter 2 meseca...ima boljih ali nema veze ja cu se kandidovati..." ...???
Zamisli jedan razgovor za posao na kome se kandidat pojavi a da nema poverenje u sebe?
A sto se tvog glasa tice to je tvoje misljenje, i sam imas pravo da ga das onome ko mislis da ga zasluzuje zalaganjem, iskustvom, rezultatima ili nekim drugim kriterijumom.
Naravno da znam tvoje sposobnosti...
Sto se tice mog skautinga reprezentacije rekao sam da ne znam kakva je trenutno situacija (ja licno znam za 5 igraca) a sada da vrsim detaljan pregled svih liga za posao koji mozda necu biti izabran...neka sacekacu jos malo! ;)
Sto se skilova tice...mislim stvarnooooo deluje mi kao ironicno pitanje. Ali ajde ako si bio ozbiljan evo ti moje misljenje:
Boldovano su primarni!
PG: HD, PS, OD, DV (a jos us dosta vazni JS, IS, JR)
SG: JS, JR, HD, PS (a vazni su i DV, IS i za mene vrlo vazan OD)
SF: JS, JR, OD (sekundarni bi bili HD, PS, DV, IS...a bitni su takodje dosta i ID i RB...sada postoje 2 vrste SF-ova, visoki i niski, i shodno tome su bitniji drugi skilovi ali dobro;)
PF: IS, ID, R (SB opet mislim da nije vazan, DV, PS, HD...i iz mog iskustva vrlo vazan skil za PF je JS koji mu mnogo povecava procenat suta!)
C: IS, ID, R (SB se naglasava kao sekundarni skil, ali mislim da je beskorisan, a jos su "vazni" HD i PS)
Jesi li zadovoljan?
A sam skauting mislim da odradim u dogovoru sa strucnim stabom (par ljudi koji mi budu voljni da pomazu skautirace svoje lige i druge potrebne).
P.S. vidi koliko se ponizavam i pisem ti ove nooby stavke samo da ne odustanes od mene ... trep trep ;)