BuzzerBeater Forums

BB Israel > דיון הבחירות לנבחרת

דיון הבחירות לנבחרת (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ehud

To: o.k.
This Post:
00
93362.25 in reply to 93362.23
Date: 6/4/2009 5:43:19 PM
Overall Posts Rated:
274274
שאלת כמה שאלות לחלקם כבר עניתי כאן

בתור מישהו שיודע את ההשקפה שלי אני יענה לך במטרה שכולם ידעו אותה.

כמאמן של קבוצה, משיקולים רבים אני אוהב שחקנים מאוד מגוונים. לאורך העונות אימנתי את הכוכבים שלי בצורה מאוד מאוזנת והשתדלתי תמיד לקנות שחקנים עם מישניות גבוה.

היתרון הגדול כשמאמנים בצורה כזאת בקבוצה היא שאתה מקבל שחקנים עם יכולת גבהה ומשלם עליהם פחות משכורת.

כמאמן נבחרת אתה לא צריך להתמודד עם משכורות. לכן אני מאמין ורוצה לבנות סגל באותה גישה, של שחקנים מאוזנים שיכולים לעשות הרבה דברים על המגרש בשילוב של שחקנים שאני לא הייתי לוקח אותם לקבוצה שלי אבל יכולים להתאים למשימות מיוחדות. כגון סנטרים הגנתיים עם הרבה ריב' ובלי יכולת התקפית גבוהה בשביל ראן. או גארדים שלא שומרים ממש מדהים אבל קולעים מצוין בשביל לשחק מול קבוצות פנים. (סתם דוגמאות כלליות)

בקבוצה שלי הייתי נמנע אולי משחקנים כאלו, כי אני לא רוצה לשלם משכורות גבוהות עבור שחקנים שלא טובים בהרבה דברים.

ניסיון של שחקן זה יתרון גדול ויש להתייחס אליו. כל שחקן יבחן לגופו וכמובן שזה שגם לניסיון של השחקן יהיה משקל בהחלטה איך לבנות את הסגל.

הדרך לצמצום הפערים בעולם לא תלויים רק במאמני הנבחרות - הוא גם תלוי בכל הקהילה. יש קשר ישיר בין הצלחה לבין גודל הקהילה ולצערי ב2 עונות האחרונות אנחנו לא מצליחים לגדול מעבר ל1000 וקצת משתמשים. אבל יחד עם זאת הדרך לצמצום הפערים היא הגדלה של אכלוסית המאמנים שמבינים את המשחק לעומק ומצליחים לאמן בצורה היעילה ביותר.

חוץ מזה מול קבוצות עדיפות על הנייר צריך להשתמש בשכל ולנסות להערים עליהם טקטית (דבר שמאמני הנבחרת שלנו עשו בהצלחה בעבר במקרים רבים)

אני לא מתכוון לבנות נבחרת פנים או נבחרת חוץ אני ארצה שיהיו לי כמה אפשרויות התקפיות ואין סיבה שלא, אנחנו לא מדינה קטנה בכל זאת שצריכה להגביל את עצמה לפי סגל מצומצם

תודה,

אהוד

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Ehud

This Post:
00
93362.26 in reply to 93362.24
Date: 6/4/2009 5:46:00 PM
Overall Posts Rated:
274274
שאלה ראשונה -

אין מה להמציא את הגלגל, מי שאימן את הנבחרת עד היום היו מאמנים מצוינים ורובם חברים טובים ששותפים בידע של איך לשחק את המשחק. נקודה אחת שונה במקצת מחלק ממאמני העבר של הנבחרת יהיה ניצול ההתלהבות

שאלה שניה

עניתי מספר פעמים אתה יכול להסתכל בתשובות הקודמות שלי

שאלה שלישית

עניתי גם על זה בתשובות הקודומות שלי

בקצרה, צריך לדאוג לגדילת הקהילה ולגדילת המאמנים שמבינים את המשחק ויודעים לאמן טוב ולהמשיך לדואג לפוטנציאלים הישראלים, שילכו למאמנים המתאימים שידעו להוציא מהם את המירב.

תודה,

אהוד

This Post:
00
93362.27 in reply to 93362.26
Date: 6/4/2009 6:39:06 PM
Overall Posts Rated:
114114
השאלה הזו לכולם, לאו דווקא לאהוד. מה עושים כדי שיותר מאמנים יהיו מעורים בתוצאות ובסגל של הנבחרת כדי שזה יהיה להם מספיק מעניין להזדהות ולראות משחקים ויוסיף גם לעניין במשחק?
אני לדוגמא מאוד מעורה במשחק אבל אין לי מושג מה קורה עם הנבחרת מתי היא משחקת וכו' חוץ מפעם בחודש בערך שאני מציץ בתוצאות.אולי המאמן יוכל לספר פעם בשבוע- שבועיים מה קורה עם הנבחרת מול מי היא שיחקה , משחקת מאזנים שחקנים מצטיינים וכו'?
אולי יש עוד רעיונות, אבל אני ישמח לשמוע מאחד מכם שהוא יעשה משהו כדי להגדיל את המודעות והעניין.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
93362.28 in reply to 93362.27
Date: 6/4/2009 10:04:25 PM
Overall Posts Rated:
1010
במקרה הזה אני גם אענה לך ואולי ביגלל שאתה לא הכי פעיל בנושא הנבחרת אז לא רק אני אלא כל המאמנים לפניי, פתחו נושא לפני כל משחק, חשוב או לא.. לפני כל משחק עולים תדריכים, כל אחד בדרך שלו... אני בסוף המשחק משתדל גם לסכם..

אולי זה קצת ארוך לפעמים אבל זה נבחרת ומחובתנו לפרט על כל בחירה ובחירה ולא לחפף פה ושם על פרטים..
לי באופן אישי חשוב שכולם יידעו את הסיבות לבחירות שלי.. השתדלתי להשקיע כמה שאני יכול ולהכניס את כולם לתוך אווירת הנברת וגם לצפות במשחקים.. וכך עשו גם קודמיי..

זה שלאנשים אין זמן לעקוב אחרי הנבחרת, לא חושב שיש מעבר למה שאנחנו עושים.. אי אפשר לעבור מאמן מאמן ולשלוח עידכונים..
יש פורום ראשי, מי שרוצה יכול לעקוב..

אני ער לזה שהשאלה לא הייתה מופנית אליי אבל כמאמן הנוכחי הרגשתי צורך גם להתערב ולדבר על התופעה.. לא יודע אם אהוד יכול/צריך להשקיע מעבר לפתיחת דיונים וסקירה נרחבת לפני ואחרי כל משחק..
ומי שרוצה יכול להראות מעורבות, יכול להיות שמאמנים מסוימים יותר פופולריים מאחרים וימשכו יותר מתעניינים, זה קורה גם במציאות ..

אני רק רוצה להזכיר לכולם שמי שלא ממש יהיה מעורב בנושאי הנבחרת או לפחות ינסה לעקוב, מאחורי או לפני הקלעים, יהיה קשה לקחת אותו ברצינות כמועמד לאימון הנבחרת אחר כך כאחד שלא עקב ולא למד מהתנסות של מאמנים קודמים בתפקיד..

Last edited by Warrior at 6/4/2009 10:07:10 PM

From: oz

This Post:
00
93362.29 in reply to 93362.28
Date: 6/6/2009 9:29:43 AM
Overall Posts Rated:
00
שאלה למתמודדים:

בבאזר ישנם שחקנים שנותנים יותר מהתכונות שלהם, שחקנים מנוע, שחקנים ווינרים, איך שתקראו לזה.
השאלה שלי היא אם תראו ששחקן משחק בקבוצה ובנבחרת במשחקים יותר טוב ממה שהוא נראה לפי התכונות שלו האם תשחקו איתו רק בגלל שהוא שחקן מנוע, או שתלכו על בטוח ותלכו על השחקנים עם התכונות הכי גבוהות?

This Post:
00
93362.30 in reply to 93362.11
Date: 6/6/2009 1:57:39 PM
Overall Posts Rated:
00
טוב אז אני עומרי ווינברג ואני המאמן של bostonXD
ואנימתמודד לנבחרת!!!
הבנתי שיש לכם כבר דעות קדומות לטובת שני מתמודדים עיקריים.
אבל אני רוצה להגיד לכם שאני גם מנג'ר די טוב וגם אני רוצה להתקבל!!!!!!
דבר ראשון להצבעות השם שלי הוא boston "omri"celtics
דבר שני אני אשמח אם תצביעו לי למרות שאני רק שנה שנה שנייה בבאזאר ביטר
אני מודה לכם מראש עומרי ווינברג

This Post:
00
93362.31 in reply to 93362.30
Date: 6/6/2009 3:51:48 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני באמת אשמח לשמוע את הדעות הקדומות לגבי 2 המתמודדים במידה ואני אחד מהם.

בנוסף אני חייב לשאול משהו את המתמודדים האחרים - למרות שלא כל כך נהוג שמי שרץ שואל.

השאלה שלי מופנת לכל המתמודדים שפותחים נושאים במקומות מוזרים בפורם של ישראל, בפורמים של הליגות השונות, או כאלו שמפרסמים את הנאום שלהם פה בנושא של הדיונים לגבי הבחירות.

אם אתה לא מספיק רציינים בשביל להקדיש 5 דק' בשביל לקרוא את החוקים המתורגמים לחלוטין בנושא הבחירות לנבחרת, למה אתם חושבים שאתם מספיק רציניים בשביל לקחת את התפקיד??

לא חייבים לענות לי על זה, באמת.

From: liorlior9

To: Ehud
This Post:
00
93362.32 in reply to 93362.31
Date: 6/6/2009 4:20:03 PM
Overall Posts Rated:
00
אתה מיתקוון שמותר או שעסור

From: Shay

This Post:
00
93362.33 in reply to 93362.32
Date: 6/6/2009 4:25:32 PM
Overall Posts Rated:
00
הוא מתכוון שתקרא את החוקים ותפסיק לכתוב עם שגיאות כתיב. י

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
From: Gal G

To: Shay
This Post:
00
93362.34 in reply to 93362.33
Date: 6/6/2009 4:41:17 PM
Overall Posts Rated:
3737
למא, יש חוכים בפורום נגד זע?

וברצינות
יש מספר מתמודדים חדשים לאימון הנבחרת
וזה משמח
אבל אולי תציגו את עצמכם
מה ההשקפה שלכם?
מה ההצלחות שלכם?
איך אתם מתכוונים לשמר התלהות ובכלל מה גישת ההתלהבות שלכם?

From: oz

To: oz
This Post:
00
93362.35 in reply to 93362.29
Date: 6/7/2009 7:14:45 AM
Overall Posts Rated:
00
שאלה למתמודדים:

בבאזר ישנם שחקנים שנותנים יותר מהתכונות שלהם, שחקנים מנוע, שחקנים ווינרים, איך שתקראו לזה.
השאלה שלי היא אם תראו ששחקן משחק בקבוצה ובנבחרת במשחקים יותר טוב ממה שהוא נראה לפי התכונות שלו האם תשחקו איתו רק בגלל שהוא שחקן מנוע, או שתלכו על בטוח ותלכו על השחקנים עם התכונות הכי גבוהות?

נו...
אהוד ויוני, תענו...

Advertisement