בתור מישהו שיודע את ההשקפה שלי אני יענה לך במטרה שכולם ידעו אותה.כמאמן של קבוצה, משיקולים רבים אני אוהב שחקנים מאוד מגוונים. לאורך העונות אימנתי את הכוכבים שלי בצורה מאוד מאוזנת והשתדלתי תמיד לקנות שחקנים עם מישניות גבוה. היתרון הגדול כשמאמנים בצורה כזאת בקבוצה היא שאתה מקבל שחקנים עם יכולת גבהה ומשלם עליהם פחות משכורת.כמאמן נבחרת אתה לא צריך להתמודד עם משכורות. לכן אני מאמין ורוצה לבנות סגל באותה גישה, של שחקנים מאוזנים שיכולים לעשות הרבה דברים על המגרש בשילוב של שחקנים שאני לא הייתי לוקח אותם לקבוצה שלי אבל יכולים להתאים למשימות מיוחדות. כגון סנטרים הגנתיים עם הרבה ריב' ובלי יכולת התקפית גבוהה בשביל ראן. או גארדים שלא שומרים ממש מדהים אבל קולעים מצוין בשביל לשחק מול קבוצות פנים. (סתם דוגמאות כלליות)בקבוצה שלי הייתי נמנע אולי משחקנים כאלו, כי אני לא רוצה לשלם משכורות גבוהות עבור שחקנים שלא טובים בהרבה דברים. ניסיון של שחקן זה יתרון גדול ויש להתייחס אליו. כל שחקן יבחן לגופו וכמובן שזה שגם לניסיון של השחקן יהיה משקל בהחלטה איך לבנות את הסגל.
שאלה למתמודדים:בבאזר ישנם שחקנים שנותנים יותר מהתכונות שלהם, שחקנים מנוע, שחקנים ווינרים, איך שתקראו לזה.השאלה שלי היא אם תראו ששחקן משחק בקבוצה ובנבחרת במשחקים יותר טוב ממה שהוא נראה לפי התכונות שלו האם תשחקו איתו רק בגלל שהוא שחקן מנוע, או שתלכו על בטוח ותלכו על השחקנים עם התכונות הכי גבוהות?