Ja nemam nista protiv tebe Peki, i drugih neiskusnijih menadzera koji su aktivni igraci buzera, cak naprotiv, uvek treba da ima novih i mladjih, samo mislim da bi mnogo vise trebali da se cimate oko menadzera u trecoj, cetvrtoj ligi, nego kod prvih, drugih liga (jer vecina menadzera su dovoljno iskusna, da znaju sve u vezi treninga, samo je pitanje dal hoce ili nece da trenira reprezentativca) kapis?!
Ma shvatam ja tebe!Ti i ne traba da se bunis, jer si ti peceni drugoligas!Ja cu pomagati trecoj i cetvrtoj ligi, ali moram i pratiti razvoj igraca, koji su u vlasnistvu iskusnih menadzera!Sta ja znam, mozda padne njemu na pamet da se bori u kupu, i pritom zapostavi treniranje igraca(kao sto se desava), i jedan dva treninga, i ode mast u propast!Vidis na primer ti, ne traniras vise Marojevica, a on se nalazi medju 20 najboljih 20-godisnjaka...I sta ces sa njim???Pa stavi ga odmah na TL, ako ga preuzme neki menadzer sa trenerom lvl 7(sto je malo nemoguce:)), mozda i bude nesto od njega...Uz malo srece, da ga zaobidju povrede, i moze biti od koristi!
I to sto I i II ligasi znaju da treniraju igrace, to nam samo prestavlja olaksicu!Sad neko se pita(eto veseljak npr) kako mu ja mogu pomoci?!Pa ako treba, na kraju krajeva, ja cu zapisivati svaki njegov trening, i isplanirati ga tako da pred kraj sezone(2-3 nedelje), svaki njegov
podskil bude na minimumu.Da uklopimo tako da u odredjenom momentu(pre vazne tekme na kraju sezone), njegovi skilovi budu u potpunosti istrenirani i da moze u tom momentu(u slucaju povrede nekog glavnog beka)da udje u repku, i zaigra a nju!Eto to je sada malo suludu, ali nam moze biti od koristi, ako se sve dobro isplanira, i treniramo 2-3 beka na taj nacin, tako da budu na maximumu u 3 razlicite nedelje!Jer su povreda stalna i nista iznenadjujuca pojava!Kapis ti sada???