BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.250 in reply to 149781.244
Date: 7/12/2010 6:47:32 PM
Overall Posts Rated:
872872
Ja sam rekao da jedino ukoliko Jarley bude selektor ostajem da direktno pomazem, jer me je samo on zaduzio toliko i da samo prema njemu osecam duznost da mu pomognem ukolio to bude trazio.

Vidis osecao si duznost prema Jarley, ali nisi prema repki. Ja bih na tvom mestu, maximalno pomagao bilo kome ko dodje na mesto selektora. Ne zbog samog menadzera, nego zbog repke.
Kazes da si bio prezauzet, pa nisi mogao da se kandidujes i to je posteno, bolje od ovoga sto je kotur sad uradio. Za koga smo mogli posle toga da glasamo?! Jarley, Kotur,Peki, Boskovic, deluje kao isti djavo(bar ova prva dvojica), ali meni Kotur delovao ozbiljnije.
Eliminisemo one koji su prezauzeti i onda pada dogovor izmedju onih sto ostanu.
Ko vrsi tu eliminaciju, to me zanima?
A za ovo da moze da se napravi zajednika saradnja oko repke ti ne verujem nista
Ja sam to predlozio, ali naravno da od toga nema 'leba. Svi su ovde sujetni, nabedjeni i misle da im ne treba niko drugi. Neka furaju i dalje tako,pa cemo se klati na forumu ko na Kosovu 1389. a epka ce tapkati u mestu ili nazadovati...

This Post:
00
149781.251 in reply to 149781.247
Date: 7/12/2010 6:48:09 PM
Overall Posts Rated:
122122
Cuti bre vise!! Nemoj da si jedini normalan ovde!! nemoj da me teras da te okumim!!
Sirko, jesi ti stavio naocare?
Nisam ja jedini normalan ... cak ce se ispostaviti suprotno ali i to je ok
A kumstvo se ne odbija ... cak ni ako si iz Mld

Evo za sve: sto bi bilo kul da porucimo od BBovaca jedan reset entuzijazma za sve nas ?

Fair play!!!
This Post:
00
149781.252 in reply to 149781.250
Date: 7/12/2010 6:52:54 PM
Overall Posts Rated:
122122
Vidis osecao si duznost prema Jarley, ali nisi prema repki. Ja bih na tvom mestu, maximalno pomagao bilo kome ko dodje na mesto selektora. Ne zbog samog menadzera, nego zbog repke.
Ne verujem ja njemu nista u vezi toga. Pomagao bi on ko god da mu trazi pomoc (ja vec iskusio) ... makar na mailove odgovarao narednog dana ali bi odgovarao ... Flavijus je bre "profesionalac" a Bata Stojkovic nikad ne spava, Sluzba uvek radi!

Fair play!!!
This Post:
00
149781.253 in reply to 149781.248
Date: 7/12/2010 7:02:30 PM
Overall Posts Rated:
872872
Nije bez poente. jel si ti nekad dobio vredjanje od mene. jel si nekad postavio neko pitanje koje te interesovalo u vezi rada strucnog staba. mnoge stvari ne mogu da se dobiju i iznesu na forumu kada je repka u pitanju, vec mora preko bb-a. a ja se nesto ne secam da si bio toliko zainteresovan za repku pre par sezona

Pazi, ne mozes ti da iznosis svoje misljenje a da pri tom ne znas ni kako funkcionise reprezentacija, ni strucni stab. Ajde, da shvatim, da mozda do tih stvari nisi mogao da dodjes, ali ti brate nisi ni probao, vec odmah hoces da iznosis svoje misljenje i hoces da ti se ono postuje i ceni, a pri tom to sto pises u 80% slucajeva nema veze s vezom.

Ne secam se da si me nekada uvredio, nisam ni rekao da si me ti vredjao, ali zato tvoje kolege jesu. I to ne samo mene nego svakog ko ne misli kao oni i ko im protivureci.
Kazes da sam bio nezainteresovan za repku, ali ne gledas stvari iz pravog ugla. Ja sam u odnosu na vas mladji menadzer, i da sam tada iznosio neka misljenja izgledao bih glupo poput nekih novajlija koji sada prosipaju bisere ovde. Mozda tada nisam imao nista pametno da predlozim pa sam cutao. Sada su stvari malo drugacije.Procitao sam toliko postova, upoznao licnosti vecine menadzera i znam ko je ko i sta je sta,mada opet ne znam sve, ali se trudim...
Pazi, ne mozes ti da iznosis svoje misljenje a da pri tom ne znas ni kako funkcionise reprezentacija, ni strucni stab. Ajde, da shvatim, da mozda do tih stvari nisi mogao da dodjes, ali ti brate nisi ni probao, vec odmah hoces da iznosis svoje misljenje i hoces da ti se ono postuje i ceni, a pri tom to sto pises u 80% slucajeva nema veze s vezom.
Rad, red i trud, ali bez ideje da se napreduje. Imamo mi svake sezone sve jaci tim, ali imaju ga i drugi timovi...Ne moze SS sve sam, ali nemaju dobar pristup ostatku BB Srbije ili ne zele da saradjuju sa ostalima.

This Post:
00
149781.254 in reply to 149781.245
Date: 7/12/2010 7:04:06 PM
Overall Posts Rated:
872872
Flavijus je nekandidovanjem pomogao mnogo vise nego sto mislis. Ja sam ubedjen u to! !

Ako je ovo ispalo dobro, ne znam sta je on to mogao da zajebe da se kandidovao...

This Post:
00
149781.255 in reply to 149781.254
Date: 7/12/2010 7:09:03 PM
Overall Posts Rated:
122122
Flavijus je nekandidovanjem pomogao mnogo vise nego sto mislis. Ja sam ubedjen u to! !

Ako je ovo ispalo dobro, ne znam sta je on to mogao da zajebe da se kandidovao...
ako nista drugo, eto prilike da se ljudi opamete i to ne samo nauk za nas koji smo bili glasaci nego i za one koji su bili kandidati i pomocnici ;)

Fair play!!!
This Post:
00
149781.256 in reply to 149781.216
Date: 7/12/2010 7:09:09 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Неки не би требало да се јављају на форум уопште!!!

Ti si jos ljut sto sam ti reako da ce prve sezone u Prvoj ligi da ispadnes?
Zaboravio si tvoja pisanja na BB-mail.
Bolje ti je da cutis.

This Post:
00
149781.257 in reply to 149781.221
Date: 7/12/2010 7:11:15 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

kakvi ste vi gomila bolida? vama je najvažnije da ja izgubim utakmicu i da me ovde pljujete...

Pa ovo je odnos sa reprezentacijiom, jedna od stavki iz izbora.
Ali nije tekma u pitanju, nego odnos i laz.

This Post:
00
149781.258 in reply to 149781.256
Date: 7/12/2010 7:12:13 PM
Overall Posts Rated:
872872
To nema veze sa temom. Imas BB mail i ti ortak...

This Post:
00
149781.259 in reply to 149781.250
Date: 7/12/2010 7:12:35 PM
Overall Posts Rated:
5757
ja sam 4 sezone radio i cimao, pri tom mi je samo jarley pomagao vise nego sto je trebao. ja sam lepo rekao da vise ne zelim direktno da ucestvujemu u repki, osim ako jarley bude selektor i to bude trazio od mene. jer mislim da je dva mandata dovoljno da se cimam i svima objasnjavam sta i kako treba da treniraju. Sa jarleyem na celu bila je napravljena adekvatna zamena koja bi nastavila da radi u kontinuitetu, s tim da se ubacuju novi menadzeri i da se upoznaju sa radom reprezentacije. Prema tome nemoj da mi izvrces reci da nisam osecao duznost prema repki, sve je bilo spremno i dobro postavljeno, a ja nisam kriv sto imamo vecinu nepismenih pa im je lakse da glasaju protiv onog koga podrzavaju bg i gm. A indirektno ja i dalje pomazem, cak i koturu.
Ko vrsi tu eliminaciju, to me zanima?

Vrlo prosto. Onaj ko nema vremena se eliminise sam, a obzirom da je tada vecina odustajala zbog prezauzetosti sve se svodilo na jednog ili dva kandidata.

This Post:
00
149781.260 in reply to 149781.232
Date: 7/12/2010 7:13:31 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Reci lepo i konkretno, Samuraj je bio grub u kampanji,
pricao nam je da ce doci do ovoga (naravno onako kao samuraj to radi, kaze svima u lice sta misli).
E sad nekima se to nije svidelo, pa su zbog toga glasali za drugog kandidata (luzera), evo im ga taj luzer sad.

kako je samuraj dobar kandidat. njemu se ovako nešto nikad ne bi dogodilo. on je za 2 sezone uvalio samo 2 reprezentativca za 10 miliona, pa posle sebi prebacio pola.
pošto je gm njegov dobar drugar i kolega iz SŠ on mu skinuo samo 4-5 miliona, a dozvolio mu da zadrži isto toliko. mora i samuraj od nečega da živi...

Momak, opet pretpostavke, moji transferi su pregledani na 100 puta(koliko si mi te prijavljivao, verovatno)
i koliko vidis tu sam.
A moje price da si luzer, su cinjenice, jbg, mozda je to bolno, ali je tako.

Last edited by BG Samuraj at 7/12/2010 7:16:22 PM

Advertisement