Labi,tad paskaidro lūdzu man,ko es ar 21gadniekiem ar potenci Zvaigzne,Zvaigžņu Spēles Spēlētājs(kuri nākotnē nebūs lielajā NT) darītu otrajā kārtā pret leišiem,turkiem,poļiem,ar entuziasmu 3(ja spāņi tiktu uzvarēti ar CT)? Būtu fantastiski vērot -30 zaudējumus...bet ko nu,galvenais lai jau 21gadnieki paspēlē,ne?;)
Zinātu tu tagad,kā tiek "trenēti" šie spēlētāji! Cik ļoti mēs cenšamies,cik ļoti mēs rūpējamies par formām,mhm. Ir tādi kas ieklausās(un paldies viņiem - tie arī tiek spēlēt),un ir tādi kuriem viss pie pakaļas.
Skatoties pēc skiliem mums te tgd tādu nav daudz,un tie paši(ja tu kaut vienu spēlu būtu paskatījies?)tiek laukumā katru spēli;) (varbūt kādu izlaiž nepietiekamas formas dēļ)
DS ir lielisks variants kur jau varam gatavot,marinēt pamazām nākamās sezonas sastāvu. Nevajag uztvert visu tik nopietni,ne jau es visi 12 spēlētāji būs 20gadnieki. Kādu spēli vieni tiks uzspēlēt,kādu spēli citi!Nav jau tā,ka es pret spāņiem padevos,lol,es vnk ja tiktu nākamo kārtu(cerēju uz rumāņu uzvaru) ar norm entuziasmu gribētu aizvadīt diezgan pieticīgi,nevis ar lieliem žāģiem!
Lakeris