BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269235.250 in reply to 269235.249
Date: 6/20/2015 1:39:36 PM
Overall Posts Rated:
170170
ωπα,μην ξεχναμε οτι εχουμε 5 ομαδες στο κυπελλο και αυτοι 3 συν 1 ομαδα εμεις που δεν κατεβαινει...

From: stelaios

This Post:
00
269235.253 in reply to 269235.247
Date: 6/21/2015 5:08:09 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Τελος το κυπελλο για εμας δεδομενου οτι παιζουμε εκτος εκδρας, επικεντρωνομαστε στο πρωταθλημα για το 3/3 και μετα ξεπουλημα.

αχ βρε Αλεξάκη, μας πότισες φαρμάκι...

Συγχαρητήρια Αλέξανδρε για την χθεσινή σου νίκη! Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σου!

This Post:
11
269235.254 in reply to 269235.32
Date: 6/21/2015 5:28:19 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ΤΡΙΠΟΝΤΟ στο buzzer
τεύχος 14

Συνέντευξη με έναν Ζωντανό ΘΡΥΛΟ

Πολλά μπορείς να γράψεις στον πρόλογο ή την παρουσίαση μιας συνέντευξης, ειδικά όταν πρόκειται για έναν από σπουδαιότερους Έλληνες μάνατζερ όλων των εποχών. Θα προτιμήσω να σταθώ όμως σε μια προσωπική εμπειρία. Πίσω στο χρόνο, είμαστε στον Νοέμβριο του 2011. Μιλάω τότε με τον προπονητή της νέων τον Ανδρέα τον akage14 για τον ταλαντούχο παίκτη τον Κιρίλο τον Σιδηρόπουλο. Ο Ανδρέας λοιπόν με παροτρύνει για την εξέλιξη του παίκτη μου να μιλήσω τον τότε πρωταθλητή Ελλάδος τον matsa, ο οποίος μου απάντησε άμεσα και αναλυτικότατα και ουσιαστικά έβαλε την πινελιά του με τις προτάσεις. Και δεν ήταν η μόνη φορά βέβαια που είχε ανοιχτή την πόρτα του και φαντάζομαι όχι μόνο για εμένα αλλά για πολύ κόσμο. O leader σε νίκες κανονικής περιόδου επί του πιεστηρίου!

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)

Αλεξανδρος, 28, αγγαμος, Αθηναιος, παιζω απο το Νοεμβριο 2007

Πως επέλεξες το nickname σου?

Ευκολο, απο τον τοτε παικταρα Ματσιγιαουσκας που ειχε ερθει στο Θρυλο

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?

Δυστυχως δε γινεται να αναφερω την καλυτερη μου στιγμη στο παιχνιδι. Θα το κανω ομως μετα απο καιρο. Η δευτερη καλυτερη στιγμη ειναι σιγουρα η ανετη επικρατηση και εκθρονισμος του τοτε πρωταθλητη Ασυγκρατητου καθως και το νταμπλ την επομενη χρονια. Σιγουρα στις καλες στιγμες συγκαταλεγονται οι παρεες που καναμε με καποια παιδια που γνωρισα μεσω του παιχνιδιου. Με καποιον απο αυτους μαλιστα, παιζουμε και στο εργασιακο πρωταθλημα μπασκετ της Αθηνας "Νικος Γκαλης" ως συμπαικτες.

Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?

Απολυτα ευχαριστημενος. Θεωρω οτι πηρα το μαξιμουμ απο αυτα που μπορουσε να δωσει σε μενα το παιχνιδι και γι αυτο το παρατησα κιολας. Το B3 δυστυχως τοτε το "αγοραζαν" συνεπως δεν ηταν εφικτο για μια συμβατικη ομαδα να το κατακτησει. (Τωρα δεν ασχολουμαι με το Β3, συνεπως δε ξερω αν συμβαινει ακομα)

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα μπαζερικά σου όνειρα?

Οι στοχοι μου παντα ειναι η εξασφαλιση της παραμονης και το ξεπουλημα των παικτων.. Του χρονου ξανα μανα , αγορα παικτων - εξασφαλιση παραμονης - ξεπουλημα. Παραλληλα προπονω παικτες και βλεπω βελακια (οπως ο αλλος εβλεπε κυκλους ((https://www.youtube.com/watch?v=wsmKS2OuODA)) )
Μολις φτασω τα 20μυρια ταμειο (συν κορμο παικτων), τοτε ειναι πολυ πιθανο να ξαναχτυπησω πρωταθλημα. Δεν ειμαι εξαιρετικα μακρια, 4 - 6 σεζον ακομα.

Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?

Σιγουρα ο Crispiniano Fermín(2222860). Τον κρατησα 9 σεζον και ηταν αυτος που με εφτασε στην κορυφη τοτε.

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?

Σιγουρα θα μου αρεσε να εχω καποιους παικτες που κυκλοφορουν (κυριως κινεζοι) με πρασιναδες. Αλλα ολοι αυτοι κοστιζουν...

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στο ελληνικό μπάζερ ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?

Για φετος δε ξερω πραγματικα. (κανω πως δε ξερω ;) ) Σιγουρα θα ειναι απο το μπλε ομιλο. Γενικα ομως θα ξεχωρισω 2 προπονητες:
Αυτος που θα επαιρνε το πρωταθλημα , αν του εδινες ετοιμο ροστερ (δεδομενου οτι ειχε χρονο να ασχοληθει) ειναι ο Δον.
Αυτος που θα επαιρνε το πρωταθλημα, αν του εδινες συγκεκριμενο μπατζετ ωστε να αγορασει εκεινος τους παικτες, ειναι ο Σπαρταν.

Ταξιδεύουμε στο χρόνο και είμαστε στο 2020. Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και την ομάδα σου σε 5 χρόνια από σήμερα?

Ποιος ξερει μεχρι τοτε... Πιθανως να εχω παιδια , οποτε δε γνωριζω αν θα παιζω ακομα. Πιθανοτατα να εχω αγορασει 7αρι προπονητη και το καλυτερο Ελληνα ντραφτ προσπαθωντας να ετοιμασω τον καλυτερο SF του buzzer.

συνεχίζεται...

This Post:
00
269235.255 in reply to 269235.254
Date: 6/21/2015 5:40:42 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Τελευταία ερώτηση. Αν περνούσε από το χέρι σου αύριο να κάνεις μια δομική αλλαγή ή μια προσθήκη χαρακτηριστικού. Ποια θα ήταν αυτή?

Σιγουρα θα προσεθετα 2 χαρακτηριστικα:

1) ταχυτητα
2) υψος
Το υψος ναι μεν υπαρχει ηδη, αλλα δεν επηρεαζει το παιχνιδι παρα μονο στην προπονηση

Αυτός ήταν ο Αλέξανδρος ο Μάτσας. Ο μάνατζερ που εκθρόνισε τον Ασυγκράτητο, που κατάκτησε 7 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα, που φλέρταρε με το Β3 όσο κανείς άλλος Έλληνας. Αλέξανδρε συγχαρητήρια για όσα έχεις πετύχει στο παιχνίδι και μακάρι να προσφέρεις συγκινήσεις στο Ελληνικό μπάζερ κα ιστο μέλλον.

YΓ: δωράκι τι άλλο, παρά ένα βίντεο που Arvydas Macijauskas (https://www.youtube.com/watch?v=KITzr7FcwCk)

This Post:
00
269235.256 in reply to 269235.248
Date: 6/22/2015 7:42:44 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076

ΥΓ2 ρε παλιοχαρακτηρα Αλεξανδρε γιατι δεν ακους τον Κοτιδη που φωναζε να μην κατεβεις σημερα??ουστττττττ ρε.. :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έλειπα 2 μέρες και δεν έχω κάνει καν login!Μολις τώρα είδα την αναφορά αγώνα!Άρα δεν μπορώ να σχολιάσω οτιδήποτε!!Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι νίκησα σχετικά εύκολα,έστω και αν είχες 1 τραυματία και μερικές κακές καταστάσεις!

Πάντως ο πάνσοφος μετά τον αγώνα είπε ότι έκανε πλάκα και αν δεν κατέβαζα ομάδα,θα την είχα άσχημα!! :-)

ΥΓ: Αντί να με λες παλιοχαρακτήρα,πρέπει να με ευχαριστείς που έδωσα εντολή να μην σου τραυματίσουν κανέναν... :-)

This Post:
00
269235.260 in reply to 269235.259
Date: 6/23/2015 7:00:59 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Κάτι Βρετανοί φιλόσοφοι που παρακολουθούν μανιωδώς FA CUP είπαν στον Κοτίδη ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και από χτες είναι αναστατωμένος.... :-)

Advertisement