Dzisiaj gramy 2 w 1, mam nadzieję że nikt nie będzie miał problemów z orientacją które spotkanie ogląda, choć generalnie oba spotkania będą miały jeden zwycięski przebieg:). Skład Polski wygląda tak:
(http://img241.imageshack.us/img241/390/estoniabl2.jpg).
Gramy kolejny raz LI ja sam już jestem zmęczony tą taktyką, ale prace nad gunem trwają i jeszcze chwilę trzeba poczekać, przynajmniej z Estonią która ciągle gra atak z obwodu nowi gracze byliby zbyt dużym ryzykiem.
Estonia jest mam nadzieję stale zafiksowana na granie obwodem, forma ich wysokich pozostawia sporo do życzenia, poza tym mam wrażenie, że ich zawodnicy są podciągnięci w jedną stronę więc za bardzo nie mają wyboru z tymi obwodowymi mogą tylko atakować. Tak więc w obronie gramy 3-2, na SG po raz kolejny Kielb ostatni tydzień popracował nad obroną na kole dodatkowym bonusem jest jego doświadczenie, podobna sytuacja jest na PG Galazka poprawił obronę i jest nieco lepszy do 3-2 od Kozniewskiego. Poza tym jego zbiórki przy ewentualnym 2-3 i normalu Estonii na pewno nam się przydadzą. Gramy oczywiście kolejny raz na luzie.