Нећу. :Р
Покушавам да одиграм још који меч пре но што ми укину налог вољом "српских" душебрижника који своје назови играче који не вреде ни 5-10к уваљују за неколико стотина па и пар милиона.
Њини играчи као да су од злата а наши од блата. Опстају једино зато што су удружени и пријављују конкуренцију а њих нико. Ти вајни менаџери месецима не успевају да подигну ишта битно од скилова играчима али шта ће им то када имају гомилу тимова где лиферују потрошене играче за огромне цифре а онда се ти клубови одмах гасе.
Када сам писао битне ствари о самој игри јавиле су се свезналице које појма нису имале ни о једној иоле битнијој ствари. У међувремену ти муљатори су доспели са гомилом својих томова до прве и друге лиге (док им поједине још таворе по трећим, а неке су намерно остављене у четвртим да згрћу кеш као и прве пикове на драфтовима).
Зато сам и баталио да постављам ствари битне за тренинг, тактике, стручни штаб, арене, финансије, итд.
А они нек питају оне исте који не знају одговор на та питања..
Није крај када преписивачи у школи постану доктори наука и угледни хирурзи - већ када ти исти буду оперисали. Ко преживи - причаће..