Grupla ilgili bilgilendirici bir mesaj atamamıştım . hazır zaman bulmuşken yazayım birşeyler..
İlk gruplarda ilk 2 'de bitiren 12 takım üst gruplara yükseldi . burada da 6'şarlı iki gruba bölündü . Bizim grubumuz ;
Bosna Hersek : Turnuvanın ev sahibi . Her maçı ev sahibi avantajı ile oynayacaklar. Geçen sezon finalde kazandıkları için bu ev sahibi avantajı onlara baya bi yarıyor .
Almanya : Turnuvanın favorisi . İnanılmaz bir kadroları var. U21 düzeyinde ki en iyi kadrolardan .
Polonya : Yine kadrosu güçlü bir takım . Ama 2. maçta aldıkları bosna yenilgisi beni baya bi şaşırttı .
Macaristan : Kadro olarak iyi ama bence koç olarak başarısız bi kocları var. Geçen hafta bosnaya çıktıkları taktik , bu hafta bize uyguladıkları 3 2 alan ve kadro seçimi iyi değildi . başka bir koçları olsaydı eminim ilk 2 maçı malubiyetle kapatmazlardı .
İspanya : İlk maçta yendiğimiz ispanya'da sürprizlere açık bir takım. Sıralama olarak ilk 10'dalar zaten. Bizim maçımız geçti . diğer takımlara umarım bir sürpriz geçerler
2. maçlar sonunda puan tablosu da böyle şekillendi .
1- Bosna hersek 2-0 Averaj 73
2- Türkiye 2-0 Averaj 32
3-Almanya 2-0 Averaj 25
4- Polonya 0-2 Averaj -21
5- İspanya 0-2 Averaj -38
6- Macaristan 0-2 Averaj -71
Sıradaki maçımız Almanya ile . turnuva favorisi . galibiyet beklemiyorum . Amacımız diğer maçları kazanıp 4 galibiyet alarak yarı final oynamaya hak kazanmak . Şans bizim yanımızda olsun