Da ja imam najbolji tim ja bih osvojio nesto i tu nema nikakve posebne logike. Do pre 3 sezone si moj tim nazivao timom sa 1,5 igracem, pre 2 sezone to je bio tim sa 2,5 igraca. A od ove sezone sam napredovao na tvojoj lestvici i imam tim od 5 igraca!Kada budem imao 7 ili 8 igraca bicu konkurentan da osvojim nesto. Do tada moj tim nije najbolji i vise od polovine timova u ligi ima jaci tim od mene, ali ne i perspektivniji. Eto da li je sad tvoja savest mirna? Da li ces sada moci mirno da spavas kada znas sta stvarno mislim. I mozes li nekako ti mene da ostavis na miru?
Do tada moj tim nije najbolji i vise od polovine timova u ligi ima jaci tim od mene, ali ne i perspektivniji.
Mislim da mi nije u interesu da ti odgovorim na to pitanje. Zivi bili pa videli ;)POzz
ovaj kvasnicka odigra jednu tekmu dobro i odma se proda! sad opet moram na tl! nadam se da ste spremni za zavrsni deo sezone...
nadam se da niste baš toliko spremni! ako znanje bude odlučivalo, tu sam u debelom minusu! ali ima nesto i u lovi ;)