Nije bez poente. jel si ti nekad dobio vredjanje od mene. jel si nekad postavio neko pitanje koje te interesovalo u vezi rada strucnog staba. mnoge stvari ne mogu da se dobiju i iznesu na forumu kada je repka u pitanju, vec mora preko bb-a. a ja se nesto ne secam da si bio toliko zainteresovan za repku pre par sezona
Pazi, ne mozes ti da iznosis svoje misljenje a da pri tom ne znas ni kako funkcionise reprezentacija, ni strucni stab. Ajde, da shvatim, da mozda do tih stvari nisi mogao da dodjes, ali ti brate nisi ni probao, vec odmah hoces da iznosis svoje misljenje i hoces da ti se ono postuje i ceni, a pri tom to sto pises u 80% slucajeva nema veze s vezom.
Ne secam se da si me nekada uvredio, nisam ni rekao da si me ti vredjao, ali zato tvoje kolege jesu. I to ne samo mene nego svakog ko ne misli kao oni i ko im protivureci.
Kazes da sam bio nezainteresovan za repku, ali ne gledas stvari iz pravog ugla. Ja sam u odnosu na vas mladji menadzer, i da sam tada iznosio neka misljenja izgledao bih glupo poput nekih novajlija koji sada prosipaju bisere ovde. Mozda tada nisam imao nista pametno da predlozim pa sam cutao. Sada su stvari malo drugacije.Procitao sam toliko postova, upoznao licnosti vecine menadzera i znam ko je ko i sta je sta,mada opet ne znam sve, ali se trudim...
Pazi, ne mozes ti da iznosis svoje misljenje a da pri tom ne znas ni kako funkcionise reprezentacija, ni strucni stab. Ajde, da shvatim, da mozda do tih stvari nisi mogao da dodjes, ali ti brate nisi ni probao, vec odmah hoces da iznosis svoje misljenje i hoces da ti se ono postuje i ceni, a pri tom to sto pises u 80% slucajeva nema veze s vezom.
Rad, red i trud, ali bez ideje da se napreduje. Imamo mi svake sezone sve jaci tim, ali imaju ga i drugi timovi...Ne moze SS sve sam, ali nemaju dobar pristup ostatku BB Srbije ili ne zele da saradjuju sa ostalima.