To jak w HT grasz w PP masz dodatkowo kase i trening. Odpadasz masz tylko trening dodatkowy. To jest ok.
No wybacz ale czy to są moje słowa? Widzisz zaczynając od początku napisałem chytry dwa razy traci bez tej całej twojej analizy która popłynęła w rejony dla mnie dość dziwne (no cóż każdy ma takie skojarzenia na jakie zasługuje)
Dla mnie ta zasada ma proste znaczenie, chcesz zaskakiwać taktycznie trenujesz 2 graczy na danej pozycji, w sytuacjach ekstremalnych w 1 z 3 meczy w tygodniu na tą pozycję bez straty treningu przesuwasz nie trenowanego gracza i zaskakujesz rywali, trenujesz trzech (jesteś chytry) nie masz takiego pola manewru bo cały czas sępisz minuty, a co do drugiego razu to mamy do czynienia z nim teraz, trenując 2 graczy na danej pozycji spokojnie ograsz ich w 2 spotkaniach trenując 3 straciłeś właśnie przez swoją chytrość po raz drugi.
A tak poza tym to wybacz ale mam wrażenie, że dopiero ja uświadomiłem Tobie jak przerąbane ma gracz z powiedzmy 5 miejsca, powiedzmy bo imho gracz który odpada w 1 rundzie PO też nie ma kolorowo. Wiesz możemy dalej polemizować, pewnie że ta gra ma jakieś niedociągnięcia, ale zapisując się do niej praktycznie zaakceptowałeś ten stan rzeczy, także zrób własny menadżer kosza chętnie w niego zagra liczę na to, że każdy będzie miał tam jak w raju:P.