Iako trening kod nas jos prosao nije, ili samo moj trener zabusava, prosao je u nekim drugim zemljama. U dragoj nam Rusiji, zemlji iste nam vere i ostalih sranja, sa kojom igramo u pondeljak i u koju je otisao najbolji nam igrac U21 repke Vujicic Ivan trening je prosao. Pomenuti igrac ni minuta ove nedelje odigrao nije, toliko o bratstvu i jedinstvu. Zvanicno obecavam vlastima u Rusiji pocev od Medvedeva i Putina i redom po hijerarhiji, da cu otvoriti toliko farmi, da cu im pokupovati sve igrace, da im se ugasi zajednica. :s Uzas sta se sve desava.
Istorija se ponavlja, iz sezone u sezonu:-) Jbg. kad Ivko nije hteo meni da proda Vujicica, za nesto manje kesa, sad ce ispasta cela repka;-)Definitivno ne zna se ovde ko vise namesta, izgleda da ceo svet igra buzzer kako im dune, i farme, i namerno unistavanje protivnickih igraca, a samo nas kaznjavaju, nije isti zakon za sve:-)
Istorija se ponavlja, iz sezone u sezonu:-) Jbg. kad Ivko nije hteo meni da proda Vujicica, za nesto manje kesa, sad ce ispasta cela repka;-)Definitivno ne zna se ovde ko vise namesta, izgleda da ceo svet igra buzzer kako im dune, i farme, i namerno unistavanje protivnickih igraca, a samo nas kaznjavaju, nije isti zakon za sve:-)Cek, samo mi objasni ovo, ti bi mu drzao top formu?Vidim boris se za prelazak u visi rang, cisto sumljam u to...
Vidi se da me neznas, necu da ulazim bezveze u raspravu, sigurno bi bio u boljoj formi nego sada, jer kod mene igraci koji su imperativ, i bitni za trening, tim se prilagodjava njemu, trenutno je drugacija slika, jer imam manjak igraca na bekovskim pozicijama, a sto se tice centara oni su dostigli neki maksimum sto se tice treninga, ne dobijaju skilove vec duze vreme, vec sezonu ipo ne treniram ozbiljno igrace, jer ih nemam, al to je nebitno, svakom je cilj da proda sto skuplje istreniranog igraca, niko nece da stavi repku ispred tima, ne bi ni ja, osim Sirka i mozda Trbacija;-)