Jučer sam pogledao...The Adventures of Tintin...
(http://www.imdb.com/title/tt0983193/)Solidan crtić...nisam imao nikakva očekivanja pa me vjerojatno zato pozitivno iznenadio...Spielbergova režija se osjeća i vidi na svakom kadru, vizuelno je prekrasno napravljen, a što se tiće radnje, ko je čitao strip zna o čemu je riječ, no mene je jako vuklo na Indiana Jonesa, tj. na ''Otimače...''...isti tip avanture i akcije s muzikom Johna Williamsa...pa i neke scene i ideje ko da su uzete iz tog filma...no to je po meni pozitivno...zašto izmišljat toplu vodu ako imaš nešto što pali u pravom filmu...
Evo, da ne budu sami hvalospjevi ima i nekih nedostataka...malo je humor predjetinjast i preamerikaniziran za moj ukus (scena s propelerom npr.), ali ipak je riječ o animiranom filmu, pa se očekuje nešto takvo...opet je ovaj crtač realniji i ozbiljniji od ''Kraljevstva kristalne lubanje'' kaj i nije previše teško, morate priznati...radnja teče prebrzo, ima puno akcije i mogla se komotno još koja minutica potrošiti na karakterni razvoj glavnih likova...ili na razradu nekih događaja i scena...ali to je standardni problem svih američkih blockbustera...
Sve u svemu, jako solidno ostvarenje i radujem se najavljenom nastavku...=)))
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...