5. 4. 2011 18:00:00 Knickerbockers. -- Jumpani PO
Favoritom su Jumpani, ale Knickerbockers sa budu zo vsetkych sil snazit o prekvapenie.
5. 4. 2011 18:00:00 Jastraby Prievidza -- KLIZO team PO
Vyrovnany zapas,v ktorom davam trosku väcsie sance KLIZO teamu, vzhladom na vyhodu domaceho prostredia.
5. 4. 2011 18:00:00 MSLakers -- BK Fatran Žilina PO
Colbert a jeho BK Fatran Žilina bude hrat prvy vazny zapas v sezone, pretoze zakladna cast bola pre neho prechadzka ruzovym sadom, v ktorom bol len jeden trn, v podobe jedinej prehry s MBK Homosi. MSLakers pojdu do toho urcite naplno, ale prehra domacich by bola asi senzacia sezony :)
5. 4. 2011 18:00:00 MBK Homosi -- BK Hadari Svaty Jur PO
V poslednom zapase play-off sa stretne cierny kon nasej divizie s mojim timom. V generalke na play-off sme sa spolu stretli v lige, ale tam Homosi taktizovali a nehrali naplno, takze prehrali doma o 17 bodov. Toto ale bude iny zapas, nikto si nemoze dovolit podat zly vykon, sance na postup vzhladom na silu oboch muzstiev su uplne vyrovnane. Domaci fanusikovia mojho timu by radi oslavovali postup, ale rozhodne sa na palubovke :)
5. 4. 2011 18:00:00 Banik Prievidza -- FCST 26 BZ
V tomto barazovom zapase nie je jasny favorit, mozno vdaka domacemu prostrediu by sa dal za neho povazovat tim FCST 26, ale ja osobne fandim timu z nasej divizie :)
5. 4. 2011 18:00:00 Astrum Levice -- BKF Hélium Gašparovo BZ
V tomto zapase su jasni favoriti hostia z Levic. Domaci by mal kazdu chvilu zbotovat.